Hoe de foto-swipe-trend te doen die overal op TikTok is

0
130


Als gebruikers alle ongebruikte foto’s willen opschonen, maar ze minstens één keer willen gebruiken? Vervolgens kunnen ze deelnemen aan een fotodump-trend op TikTok.


Trends hebben de neiging om viraal te gaan of zijn gemaakt om inhoud met vrienden te delen, zoals TikTok’s Foto Swipe-functie. Iedereen heeft foto’s op zijn telefoon die niemand ooit ziet. Deze trend is een geweldige manier om in het archief van oude ongebruikte foto’s te duiken en ze te gebruiken.


Dit jaar heeft TikTok verschillende fototrends op zijn platform laten verschijnen. Namelijk de Teenage Dirtbag Trend. De hype zorgde ervoor dat iedereen foto’s uit het Myspace-tijdperk doorzocht en zelfs beroemdheden die hun grunge-, punk- en rock-adolescentiedagen deelden. Toch heeft niet iedereen zo’n fase doorgemaakt en anderen willen graag recentere foto’s delen.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

GERELATEERD: Krijg vertrouwensboost met de Polaroid TikTok-trend: hier is hoe

Om deel te nemen aan de Photo Swipe-trend, begin je met het openen van TikTok en het maken van een nieuwe video. Kies ‘Geluid toevoegen’ bovenaan en wees creatief. Zoek een geluid dat past bij de esthetiek van de foto’s die op de telefoon zijn opgeslagen. Nu is het tijd om foto’s te dumpen. Nadat het geluid is geselecteerd, wordt op het scherm het opnamescherm weergegeven. Tik op de functie ‘Uploaden’ rechts van de opnameknop. Sorteer ten slotte de foto’s en vind alle foto’s die nooit zijn gedeeld maar wel wilden. Tik nu rechtsonder op ‘Volgende’. Bij een opname worden alle foto’s automatisch omgezet in een opname door op een veegachtige manier door elke afbeelding te scrollen.


Snelle foto’s op TikTok

In het gedeelte Uploaden van TikTok zijn er twee opties. De app is automatisch ingesteld om te starten in de videomodus, en dat is de instelling waarop de meeste mensen de fototrend gebruiken. De videomodus biedt echter geen aangepaste timing van de overgang en de volgorde wordt overgelaten aan de tool. Maar als gebruikers meer controle willen hebben over de wijzigingen, moeten ze onderaan op de knop ‘Overschakelen naar fotomodus’ tikken. Met de fotomodus kunnen gebruikers de foto’s sneller overzetten, maar niet langer. Het is een geweldige optie om de beat van een sneller nummer te evenaren.

Vanwege de veegovergangsfunctie zijn de bovenstaande methoden gekoppeld aan de Photo Swipe Trend. Maar net als bij elk ander fenomeen op TikTok is er volop ruimte voor artistieke creativiteit. Het menu Effecten bevat bijvoorbeeld een filter voor diavoorstellingen. Het filter regelt de overgangen, inclusief het verlengen van de tijd tussen wijzigingen. Het heeft echter geen swipe-uiterlijk. In plaats daarvan biedt deze optie een snelle snede naar de volgende afbeelding. In sommige gevallen is dit de meest geschikte keuze. Ongeacht de gekozen methode, deze trend is een leuke manier om alle foto’s op te dumpen TikTok die stof hebben verzameld.


Bronnen: TikTok

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in