Hoe de bekendheid van TikTok de carrière van Keenan Te veranderde

0
102


Hey Keenan, bedankt voor het sparen van de tijd in wat een drukke periode voor je lijkt! Je bent net terug uit LA, kun je daar wat meer over vertellen?

Het is mij een genoegen! Zo geweldig om jullie te spreken. LA was geweldig, het was mijn eerste keer in de Verenigde Staten ooit en ik was daar om wat liedjes te schrijven en ik had ook een paar fotoshoots, evenals een videoclip! Het was een zeer hectische reis, maar zo leuk, ik kan niet wachten om terug te gaan.

Hoe zag je muzikale reis er tot nu toe uit? Wat zijn enkele van je vroegste herinneringen?

Ik ben gek op muziek sinds de dag dat ik geboren werd hahah! Ik gaf altijd miniconcerten voor mijn ouders en hun vrienden toen ik ongeveer drie jaar oud was, en deed alsof ik luchtgitaar en luchtpiano speelde.

Ik ben altijd omringd geweest door muziek en ik ben echt gezegend dat mijn ouders mijn liefde voor muziek altijd hebben gesteund en me vanaf mijn zevende jaar op piano-, gitaar- en zanglessen hebben gegeven.

Wanneer begon je muziek meer te zien als een carrièreperspectief dan alleen een hobby? Wat veroorzaakte dat?

Ik heb er altijd van gedroomd om een ​​carrière in de muziek te hebben sinds ik jong was, maar het werd begin vorig jaar een carrière voor mij. Ik bracht mijn nummer ‘Dependent’ uit in april 2021, denkend dat niet veel mensen ernaar zouden luisteren, maar het nummer ging meteen viraal op TikTok en kwam vervolgens in meer dan 10 landen in de hitparade, waaronder de #1 plek in Indonesië!

Sinds die songrelease is muziek een fulltime carrière voor mij geweest waar ik super dankbaar voor ben.

Je sociale volgers zijn ongelooflijk, vooral op TikTok! Was het een bewuste keuze of meer een geleidelijke vooruitgang bij het betreden van de ruimte voor het creëren van inhoud?

Dank je! Het was voor mij een mix van beide. Ik ben opgegroeid met sociale media om contact te maken met vrienden en familie, en ik plaatste hier en daar een paar zangvideo’s op de middelbare school, dus op TikTok springen was sociaal voor mij een natuurlijke zaak.

Toen ik mijn eerste paar virale video’s op TikTok zag, heb ik er bewust voor gekozen om sociale media te beschouwen als een zakelijk project om hopelijk een muziekcarrière te lanceren, in plaats van als een informeel platform voor vrienden en familie. Ik was super opzettelijk over hoeveel ik postte, de inhoud die ik aan het maken was en stelde mezelf doelen.

Ik bereikte meer dan een miljoen volgers in minder dan een jaar, wat mijn verwachtingen overtrof, maar het waren absoluut opzettelijke beslissingen en veel hard werk die me tot dat punt hebben geleid.

@keenantedont weet hoe je dit♬ originele geluid moet noemen – Keenan Te

Hoe heeft het je muziekcarrière tot nu toe geholpen? Had je dat verwacht?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in