Hilarische TikTok-trend bespot straatfotografen en hoe ze mensen benaderen

0
72


Misschien heb je de recente trend op TikTok en Instagram opgemerkt, waarbij straatfotografen mensen benaderen, hun stijl complimenteren en om een ​​foto vragen. Ik begon plotseling een ontelbaar aantal Reels en TikTok-video’s zoals deze te zien, en er is nu een trend die de spot drijft… En het is absoluut hilarisch. Ik heb een paar video’s gevonden om te delen, en ik hoop dat ze deze maandag een beetje beter voor je zullen maken zoals ze voor mij hebben gedaan.

Ik heb deze video’s persoonlijk gezien op Instagram’s Explore, omdat ik daar veel meer tijd doorbreng dan op TikTok. Maar zoals het meestal gebeurt, kan ik ze niet vinden wanneer ik ze wil vinden. Hoe dan ook, de trend is als volgt: een fotograaf benadert willekeurige mensen, complimenteert hun stijl of uiterlijk, vraagt ​​hen om een ​​foto en filmt het hele gesprek. Aan het einde van de video krijgen we de resulterende afbeelding te zien. Een geweldig (en erg populair) voorbeeld is @iamjeanblack, dus hier is een video van hem om te illustreren hoe het eruit ziet.

@iamjeanblack

#fyp #art #photography #photographer #streetphotography

♬ origineel geluid – Jean Black

Deze nieuwe videotrend gebruikt ook een hashtag #streetphotography, dus je zult veel van deze ironische video’s zien die de spot drijven met straatfotografen en hun aanpak. Wat ik persoonlijk het grappigst vind, zijn de foto’s waarmee ze eindigen. Sommige hiervan stuurden mijn koffie bijna door mijn neus!

@runabyte

een professioneel model #fyp #straatfotograaf

♬ pijn – –

@jaketamale

wat een mooie ziel ❤️ ik voel me elke dag gezegend dat ik dit mijn werk mag noemen 😌 🙏🏽 📸 #fyp #photographer

♬ pijn – –

@mylifewithkristine

ze zei dat ze een professioneel model is #streetphotographer #fypシ

♬ pijn – –

Ik denk niet dat deze video’s zijn gemaakt om iemand te beledigen, maar ik vind ze echt een leuke en uiterst hilarische parodie. En ik hoop dat ze je vandaag hebben laten lachen!

[via PetaPixel]LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in