Hilarische Skyrim Daedric TikTok legt de echte prioriteiten van Dragonborn vast

0
109


Een hilarische TikTok laat het contrast zien tussen de volwassen rating en het woeste pantser van de game en wat veel spelers echt leuk vinden om te doen in de game.

een hilarische Elder Scrolls V: Skyrim TikTok heeft het contrast tussen de beoordeling van de game en wat veel spelers normaal gesproken graag in de game doen, licht gemaakt. Het vijfde deel in de populaire serie werd voor het eerst uitgebracht in 2011 en sindsdien Skyrim is geport naar vele platforms en ontving verschillende uitbreidingen. Zelfs meer dan tien jaar later vinden fans nog steeds plezier en humor in de titel.

Deel van SkyrimDe grotere populariteit komt voort uit de vrijheid die het spelers biedt, waardoor ze hun eigen personage uit verschillende rassen kunnen creëren en hun vaardigheden kunnen opbouwen zoals zij dat willen. Ze kunnen ook kiezen welke missiereeksen ze willen volgen, of hun steun betuigen voor een bepaalde kant van de oorlog die in de hele titulaire regio woedt, die ze ook volledig kunnen negeren als ze ervoor kiezen om gewoon nevenmissies na te jagen. Spelers kunnen werken aan hun smedenvaardigheden om steeds betere wapens en bepantsering te bouwen, zich aansluiten bij verschillende geheime organisaties en zelfs trouwen in Skyrim en kinderen adopteren.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

Gerelateerd: Skyrim: elk Daedrisch wapen en artefact uit de geschiedenis van Elder Scrolls

Een hilarische TikTok van gebruiker jay_phoenix_cos vat perfect de stiekem zoete aard van het spel onder zijn ruwe buitenkant. De TikTok begint met iemand in volledige Daedrische wapenrusting die dreigend staat als het stoer klinkende lied “Astronaut in de oceaan” speelt terwijl tekst wordt gelezen “De volwassen beoordeling van Skyrim.” De muziek verandert snel in het schattige liedje “Ci Ci Cimoy Cimoy” als het in Daedric geklede personage snel verandert in een schattige positie en begint te dansen als de tekst “Een huis bouwen, trouwen en kinderen adopteren” wordt op het scherm weergegeven met emoji’s uit het hart.


Deze ongelooflijk vermakelijke TikTok is een geweldige herinnering aan waarom veel mensen genieten van Skyrim zoveel jaren later. Er zijn veel paden die spelers kunnen volgen, niet alleen in termen van de vaardigheden van hun personages of de belangrijkste verhaallijnen, maar ook in het persoonlijke verhaal van het personage. Met de release van de Elder Scrolls V: Skyrim Hearthfire DLC, deze opties zijn alleen maar groter geworden. De uitbreiding stelt spelers in staat om hun huis aan te passen en uit te breiden, en hoewel het spelers niet toestaat om biologische kinderen te hebben met hun echtgenoot, biedt het de mogelijkheid om kinderen van de straat of van Honorhall Orphanage te adopteren.


Het contrast tussen huwelijk, kinderen en schattige huisaanpassingen en SkyrimDe intimiderende harnassen en thema’s van geweld zijn vermakelijk, wat deze TikTok perfect laat zien. Hoewel sommige spelers het spel zeker nog steeds spelen om de krachtigste personages te maken die ze kunnen of om verschillende personage-builds uit te proberen, spelen anderen ongetwijfeld voor enkele van de meer gezonde functies. Terwijl sommigen het huwelijk zien in Skyrim als financiële investering kan het ook leuk zijn om gewoon het dagelijkse leven in het spel na te spelen, en in de kern is rollenspel wat Skyrim het gaat allemaal over.


Bron: jay_phoenix_cos/TikTok

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in