‘Hij maakt TikTok-video’s zonder spijt’: maker beschuldigt ex-man en TikTok-ster van misbruik

0
38


TikToker Justin (@justincase312) ging viraal nadat hij zich uitsprak tegen zijn ex-man, een andere maker op het platform die onder het handvat @steveman111188 post. Sinds zondagochtend is zijn account privé gemaakt.

In de video die donderdag is gepost, beschuldigt Justin zijn ex van het misbruiken van hun kind, wat ertoe leidde dat ze de voogdij over hun baby verloren. Hij roept publiekelijk zijn ex op, die een beetje TikTok-faam geniet op het platform, door “dorstvallen” te plaatsen onder de hashtags “#gaytiktok” en “#lgbt”.

Hij hekelt ook het rechtssysteem omdat het vastzit in administratieve rompslomp en het verlengen van zinvolle uitspraken.

@justincase312 #abuse #abuseawareness #domesticabuseawareness #beware #gays #gay #gaysoftiktok🏳️‍🌈 #ChewTheVibes #psa #watchout #besafe ♬ origineel geluid – Justincase312

‘Ik zei dat ik boven zou uitstijgen,’ begint Justin, nadat hij een video van zijn ex-man aan elkaar heeft genaaid, ‘en ik ben al ongeveer een uur in mijn tuin bezig om mezelf van de richel af te praten. Maar dit is mijn ex-man die onze baby fysiek heeft mishandeld, die me een kind, een heel leven aan geluk en een toekomst heeft gekost, en die bijna twee jaar later nog steeds vrij is. [He] maakt gewoon de hele dag TikTok-video’s, en hoewel sommige mensen misschien zeggen: wow, hij gaat niet aan het werk alsof dat een straf is, ik bedoel, het lijkt erop dat hij helemaal niet wordt gestraft.”

Justin beweert dat ze herhaaldelijk voor de rechter zijn geweest, maar hij voelt dat zijn ex geen spijt heeft van zijn acties op basis van zijn berichten.

“Hij is hier om TikTok-video’s te maken zonder spijt”, voegt hij eraan toe. ‘Dus als ik verdomme geen rust krijg, als ik verdomme niet slaap, als ik dit allemaal moet doorstaan, dan ben jij dat ook, klootzak. Jij ook.”

Terwijl Justin suggereert dat “hij alles voor elkaar zou moeten hebben” en zijn ex niet publiekelijk zou moeten uitschelden, merkt hij op dat het belangrijk is voor degenen die interactie hebben met de inhoud van zijn ex om zijn vermeende gedrag in het verleden te begrijpen.

“Iedereen heeft een breekpunt en ik heb het mijne bereikt”, besluit hij. “En ik vind het gewoon verschrikkelijk dat mensen zijn shit leuk vinden, commentaar geven op zijn shit, op een flirterige manier, die potentieel, ik weet het niet, een relatie met deze persoon zou kunnen krijgen? Ik vind dat mensen moeten weten met wat voor monster ze te maken hebben. Dus hier is mijn PSA voor vandaag.”

In een vervolgclip zegt de TikToker dat hij nog steeds contact heeft met de moeder van het kind, waarbij hij opmerkt dat de baby is teruggekeerd naar zijn geboortefamilie en het goed maakt. Hij voegt er ook aan toe dat hij besloot de vuile was van zijn ex te luchten in een poging om “enige druk” uit te oefenen op wetgevers om zijn zaak serieuzer te nemen, iets dat veel andere TikTokers herhaalden in de commentarensectie.

@justincase312

Helderheid

♬ origineel geluid – Justincase312

“Ik heb gewoon het gevoel dat als deze zaak meer publieke druk zou hebben, er misschien meer bewering zou zijn om er iets aan te doen”, zegt de TikToker

Justin biedt meer context en zegt dat hij en Steve gescheiden zijn en dat de twee elkaar sinds de hoorzitting niet meer hebben gezien. Hij stelt ook dat hoewel hij gewelddadige of agressieve haatzaaiende uitlatingen tegen de man niet “goedkeurt”, hij wil dat mensen voorkomen dat ze “voor de gek gehouden” worden door hem. Justin beweert ook dat hij ook niet gelooft dat zijn ex-man in de buurt van kinderen zou moeten zijn.

Hij ging verder met te zeggen dat voordat hij ontdekte dat zijn ex hun baby had misbruikt, er “geen waarschuwingssignalen” waren. Justin zegt dat ze door meerdere adoptiebureaus zijn gegaan en psychologische evaluaties hebben ondergaan, en er was niets dat erop wees dat hij “een verachtelijk mens” was, zoals een TikToker vroeg.

@justincase312 Reageren op @jeanettesample ♬ origineel geluid – Justincase312

De maker onthulde meer informatie over zijn zaak in een reeks TikToks, evenals een nieuwe podcast die hij lanceerde naar aanleiding van mensen die bleven vragen naar zijn relatie met zijn ex.

Kijkers waren geschokt door zijn ervaring en moedigden hem aan video’s te blijven uploaden totdat zijn zaak is afgehandeld, ondanks het feit dat iemand, van wie hij vermoedt dat het zijn ex is, al zijn berichten meldt.

“Misbruikers kunnen ons nooit een leven na hen laten leven, ze hebben ons nodig om ons ellendig te voelen”, schreef een gebruiker. “Ik hoop dat je de gerechtigheid krijgt die jij en je kind verdienen.”

“Je bent niet uit de toon. Eigenlijk ben je heel rustig. je geeft de feiten en dat zou je 100% moeten doen. Het spijt me zo dat hij zoveel van je heeft afgenomen”, voegde een ander eraan toe.

“Als je ziet hoe de persoon die ons getraumatiseerd heeft gewoon een ‘normaal’ leven leidt terwijl we lijden met de nasleep ervan, voelt als meer verraad. Wees lief voor jezelf’, zei een derde.

The Daily Dot heeft via TikTok-commentaar contact opgenomen met Justin voor meer informatie.

*Eerste publicatie: 18 september 2022, 8:20 uur CDT

Jack Alban

Jack Alban is een freelance journalist voor de Daily Dot, die verslag doet van trending human interest/social media-verhalen en de reacties die echte mensen daarop hebben. Hij probeert altijd evidence-based studies, actuele gebeurtenissen en feiten die relevant zijn voor deze verhalen op te nemen om uw niet-zo-gemiddelde virale post te creëren.

Jack Alban

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in