High School Musical 3-scène opnieuw gemaakt door Ashley Tisdale in nieuw TikTok

0
79


Ashley Tisdale speelt een scène na uit High School Musical 3: Senior jaar in een nieuwe TikTok. De actrice en zangeres dook voor het eerst in de entertainmentindustrie tijdens haar jeugd, acteerde in meer dan 100 advertenties en speelde kleine rollen in televisie- en theaterproducties. Ze behaalde later mainstream succes toen ze begin twintig was voor haar rollen in Disney Channel-producties zoals Suite Life of Zack & Codywaarin ze speelde als Maddie Fitzpatrick, en de High School Musical filmreeks, waarin ze speelde als Sharpay Evans.

SCREENRANT VIDEO VAN DE DAG

De High School Musical filmserie is samengesteld uit vier muzikale romantische komedie-dramafilms die een groep middelbare scholieren volgen door de ups en downs van de tijd op de middelbare school. Na de release van de eerste aflevering van de franchise, High School Musicalwerd veel succes geboekt en de film bracht drie vervolgen voort: Middelbare schoolmusical 2, High School Musical 3: Senior jaaren Het fantastische avontuur van Sharpay. Hoewel de filmfranchise eindigde in 2011, en de cultstatus ervan voortduurde, werd een serie spin-off van de films genaamd High School Musical: The Musical: The Series werd aangekondigd en ging later in première in 2019.


Gerelateerd: Alle 3 High School Musical-films gerangschikt, van slechtste tot beste

Nutsvoorzieningen, High School Musical franchisester Tisdale heeft een TikTok gepost, waarin ze de “I Want It All”-scène uit High School Musical 3: Senior jaar. Oorspronkelijk uitgevoerd door Tisdale’s Sharpay en haar tweelingbroer Ryan Evans (Lucas Grabeel) in de film uit 2008, Tisdale’s Tiktok-recreatie toont haar als Sharpay en TikToker Chris Olsen als Ryan, lip-synchronisatie met “I Want It All”. Tisdale kanaliseert Sharpay echt en komt in het muzikale nummer terecht, terwijl een onwillige Olsen een tijdje nodig heeft om op te warmen voor het plezier. Bekijk hieronder de volledige TikTok-video:


Toevallig markeert deze week ook het 15-jarig jubileum van Middelbare schoolmusical 2. Hoewel Tisdale dit niet vermeldde in haar video, is het duidelijk dat ze nog steeds een grote liefde heeft voor de monumentale serie. En ze is niet de enige acteur uit de films die de franchise innig blijft koesteren. High School Musical Grads Grabeel en Kaycee Stroh, die Martha Cox speelden, verschenen beiden in het eerste seizoen van High School Musical: The Musical: The Series, en Corbin Bleu, die Chad Danforth speelde, gaststerren in het vierde seizoen van de serie. Bleu kon zich ook herenigen met collega-franchise-alumna Monique Coleman, die Taylor McKessie speelde, bij de première van het vierde seizoen van de serie. Bovendien plaatsten Vanessa Hudgens en Zac Efron onlangs foto’s van zichzelf voor de school waar de films werden opgenomen.


terwijl een ander High School Musical filmvervolg met de originele cast lijkt een lange weg, het zou zeker gaaf zijn om te zien. Gezien het feit dat de meeste van deze cast de afgelopen jaren hun voorliefde voor de films hebben uitgesproken, lijkt het erop dat er de afgelopen jaren een legitieme reünie zou kunnen zijn. Maar ondanks het feit dat er geen reünie heeft plaatsgevonden, is Tisdale’s recente… Middelbare schoolmusical 3 eerbetoon, samen met de recente gastoptredens en posts op sociale media van andere sterren van de franchise, zijn opwindend genoeg, vooral voor fans die zijn opgegroeid met het kijken naar de films. Terwijl sommige acteurs die hun grote doorbraak krijgen in projecten die gericht zijn op kinderen en tieners, proberen zich los te maken van deze projecten naarmate ze ouder worden, is het prachtig om te zien dat deze acteurs nog steeds vasthouden aan de herinneringen aan de monumentale franchise, de liefde doen herleven en de fans met hits van nostalgie.


Bron: Ashley Tisdale

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in