Hier zijn 8 van de wildste voedseltrends op TikTok in 2022

0
9


1. Roze saus

chef pii roze saus

Pink Sauce-maker Carly Pii begon haar product in juni 2022 te verkopen.

@chef.pii/TikTok


Toen roze saus in juli 2022 op de markt kwam, waren de marketingtactieken van bedenker Carly Pii nodig om de specerij populair te maken. De unieke ingrediënten van de saus zijn drakenfruit, honing, zonnebloemolie en chilivlokken.

Pii gebruikte haar brouwsel voor alles, van Chick-Fil-A tot Del Taco-menu-items om de aandacht van TikTok-gebruikers te trekken.

Kort na de release begonnen TikTok-gebruikers de saus te proberen en hun reacties te delen.

Pii’s TikTok-populariteit nam af toen klanten hun ongenoegen uitten over het ontvangen van verbroken zegels, typefouten op het voedingsetiket van de roze saus en niet-gekoelde producten. Terwijl experts de potentiële risico’s van het consumeren van de specerij afwogen, werd het virale moment van roze saus zuur.

In juli vertelde Pii aan Insider dat ze er zeker van is dat haar saus bestand is tegen de internetreacties. Als maker is ze onvermurwbaar om zich niet te laten afleiden door de reacties op internet. “Ik zal niet toestaan ​​dat iemand die mijn hele missie niet begrijpt, hem uit onwetendheid wegneemt”, zei Pii. “Hé, ze maakten Jezus belachelijk. Wie ben ik, weet je?”

De fluorescerende roze saus is misschien populair op internet, maar het onsmakelijke uiterlijk heeft me ervan weerhouden het ooit te willen proberen. Het was zwaar voor mijn ogen en mijn maag om TikTokers de saus over bijna alles te zien gieten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in