Hier leest u hoe u een “Drippy Shelf” maakt die nu populair is op TikTok

0
33


Geen enkele huiseigenaar wil dat een deel van zijn huis wordt omschreven als ‘druipend’, tenzij het natuurlijk een populair doe-het-zelf-project van TikTok is.

Volg voor meer inhoud zoals deze

Annika Hinds, een decorexpert met meer dan 1,6 miljoen volgers op TikTok, heeft onlangs een tutorial gepost over hoe je een plank kunt maken die eruitziet alsof hij druipt – en het ziet er echt geweldig uit. In de volgende video begint Hinds met het schetsen en snijden van de verschillende druppelvormen op hout, en zet de stukken vervolgens aan elkaar met houtlijm en wat schroeven. Vervolgens gebruikt ze houtvuller om de gaten op te vullen voordat ze het hele stuk schuurt om het af te maken.

In het begin kon Hinds niet beslissen of ze de plank zou schilderen of laten zoals hij is, dus ging ze voor de laatste. De opmerkingensectie vond het geweldig, maar gaf ook enkele suggesties:

“Zeker geschilderd. Welke kleur je ook doet smelten”, zei een commentator. Een ander voegde toe: “Ik denk dat een licht muntachtig/saliegroen zo schattig zou zijn.”

In een vervolgvideo onthult Hinds vervolgens dat ze uiteindelijk de plank heeft geverfd en paars heeft gekozen, omdat ze wat overgebleven paarse verf had. Het resultaat ziet er nog beter uit dan het origineel, aangezien de kleur van de plank perfect past bij de kleur van haar nabijgelegen platenspeler.

Over het algemeen ziet de ruimte er gewoon goed uit, van de pastelkleuren van de verschillende inrichtingen tot de nabijgelegen kamerplanten en tot de dromerige sfeer die de plank ons ​​geeft. Zo drippy – eh, ik bedoel – trippy!

Je kunt meer DIY-projecten van Annika Hinds zien op TikTok.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in