Hier is het ‘Hiccup Effect’ uitgelegd vanuit TikTok omdat het overal is

0
45


Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik voel me enorm FOMO als ik een commentaarsectie op een virale video open en iedereen het heeft over iets dat ik nog nooit eerder heb gehoord. Een video bekijken op TikTok en je echt in de war voelen, is niet ongewoon. En deze keer hebben mensen het over het ‘Hiccup Effect’ in relatie tot een specifieke man en het is verwarrend, dus hier wordt het uitgelegd.

Wat is het ‘hik-effect’ op TikTok?

Oké, dus het begon allemaal toen TikToker @stevenisanonymous een video deelde waarin hij de woorden uitspreekt tegen MIKA’s Big Girls (You Are Beautiful). Zijn onderschrift is een simpele “throwback” en niets anders. Steven heeft meer dan 530.000 volgers op TikTok en zijn video is bijna twee miljoen keer bekeken.

De bovenste opmerking zegt “The Hiccup Effect” en heeft meer dan 17.8k likes. De volgende opmerking vraagt ​​wat we allemaal denken: “Bro, wat is het Hiccup-effect?”. Dus hier is het antwoord.

Het Hiccup-effect verwijst naar Hiccup uit How To Train Your Dragon. Ja, een film voor kinderen. Veel mensen dachten dat deze man Steven eruitzag als een personage genaamd Hiccup uit How To Train Your Dragon.

Het heeft echter ook een nog diepere betekenis. Het is een andere uitdrukking voor ‘gloeien’. Een gebruiker zegt dat het ‘Hiccup-effect’ ook verwijst naar een gloed tussen films door. In wezen is het een puinhoop, dus het beste wat we kunnen bieden is dat deze man eruitziet alsof het personage uit How To Train Your Dragon een gloed had.

Gerelateerde verhalen aanbevolen door deze schrijver:

• Zacht leven uitgelegd: de nieuwe, prachtige manier van leven die goed is voor je ziel

• Lashlighting en finish om 17.00 uur: hier is Mikayla Nogueira’s geschiedenis van TikTok-controverses

• Hier is alles wat we weten over het vermeende NFL-vriendje van Jeffree Star

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in