Het verontrustende item dat een vrouw in haar Zaxby’s bestelling vond, liet TikTok verbijsterd achter

0
114


“Ze hebben letterlijk f****** papier gebakken.” Dit was de botte, verbijsterde verklaring van TikTok-gebruiker @jenaimeints terwijl ze door haar doos met Zaxby’s kipoffertes keek. In de video pakt ze wat lijkt op een normale kipfilet en breekt het in tweeën, zodat het niets meer is dan gepaneerd en gebakken vetvrij papier. Ze merkt scherpzinnig op dat Zaxby’s “niet van plan is me leuk te vinden” voor het plaatsen van deze video. Reacties op de video leken het met een goed humeur op te nemen. “Iemand heeft een hekel aan recyclen, verminderen en hergebruiken”, schreef een gebruiker. “Dat zijn die op planten gebaseerde strips,” zei een ander. “Raising Canes zou je nooit zo doen”, beweerde een andere TikToker.

In een vervolgvideo legde @jenaimeints uit dat de operators van Zaxby haar inderdaad een terugbetaling en een vervangende maaltijd hadden gestuurd om de fout goed te maken, maar ze was nog steeds boos dat er niet eerder actie was ondernomen en pas plaatsvond nadat ze een bericht had geplaatst. filmpje erover.

Klanten die gefrituurd keukengerei kregen, lijkt eerder te zijn gebeurd, zoals sommige commentatoren zich een “gebakken handdoek” herinneren bij de Filippijnse restaurantketen Jollibee. Newsweek meldt dat in juni 2021 een vrouw ontdekte dat haar gebraden kip niets meer was dan een gehavende en gebakken handdoek.

Hoewel Zaxby’s er geen openbare opmerkingen over heeft gemaakt, kunnen we aannemen dat het gewoon een fout was die is veroorzaakt door een onoplettende medewerker, of dat er misschien papier in de friteuse is gevallen tijdens de bereiding, wat resulteert in een extra knapperige fout.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in