Het uiteenvallen van Emily Ratajkowski: Fans reageren op brutaal TikTok-bericht

0
115


Emily Ratajkowski bereikte “god-tier” break-up kleinheid na het plaatsen van een TikTok-video die impliceert dat haar ex-man “lelijk” is en dat fans er dol op zijn.

Naaien met een andere TikTok-video met het onderschrift “wanneer hij denkt dat hij een 10 is omdat hij je heeft getrokken, maar je houdt van lelijke mannen”, samplede Ratajkowski een lied over de top dat zong “hoe kan ik dit op een vriendelijke manier zeggen?” terwijl je op zoek bent naar iets tussen brutaal en verveeld.

Stream meer entertainmentnieuws live en on demand met Flash. 25+ nieuwszenders op 1 plek. Nieuw bij Flash? Probeer 1 maand gratis. Aanbieding loopt af op 31 oktober 2022 >

Ze liet ook een reactie achter op haar eigen video waarin stond: “om juridische redenen is dit een grap”.

Aangezien het 10 van de 10 model haar scheiding met nu ex-man Sebastian Bear-McClard in juli bevestigde, wisten fans precies wie de mikpunt van de grap was.

Destijds veroorzaakte het paar geruchten over een breuk toen de 31-jarige werd gespot zonder haar trouwring.

Een bron dicht bij Ratajkowski vertelde Page Six dat de breuk te wijten was aan Bear-McClard die naar verluidt vals speelde.

“Ja, hij heeft vals gespeeld”, beweerde de bron. ‘Hij is een seriebedrieger. Het is vies. Hij is een hond.”

Het ex-paar deelt één zoon – de eenjarige zoon Sylvester – die in maart 2021 werd geboren.

Met dat in gedachten is dit het soort onbeduidend maar bevredigend break-upgedrag dat we graag zien, en fans waren er snel bij om haar te steunen.

“Een koningin die net koning is”, schreef er een.

“Emily, dit is goddelijk uit elkaar gaan”, schreef een ander.

Een ander zei wat we allemaal dachten, omdat de video misschien hard is, maar het is geen woord van een leugen: “YESSSSSSSS het is OK schatjes, we vroegen ons allemaal af hoe hij je in de val heeft gelokt.”

“Ik ben letterlijk GEOBSESSEERD met gescheiden Emrata,” vertelde een andere fan – en zijn we niet allemaal.

Sociaal commentaar

Het is niet de eerste keer dat Ratajkowski haar sociale media aan het woord laat. Toen er voor het eerst geruchten over vreemdgaan de ronde deden, begon de ster toe te slaan zoals in tweets die commentaar gaven op de ondergang van haar huwelijk, en de tweets die ze koos vertelden een eigen verhaal.

“Meisjes, hoe vieren we Em Rata’s scheiding”, las een ander.

“Em Rata eindelijk vrij van die man bewijst gewoon dat god echt heel echt is”, schreef een andere fan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in