Het TikTok-recept dat Gordon Ramsay ’50 Shades Of Hotdog’ noemt

0
101


Dus als Gordon Ramsay een hekel heeft aan het idee van gefrituurde hotdogs, hoe bereidt hij zijn hotdog dan voor? Op zijn website plaatste Ramsay een recept voor chili-honden, en we moeten zeggen dat dit er behoorlijk decadent uitziet. De chili con carne bevat veel smaakmakers zoals paprika, cayennepeper en komijn, en wordt ook bereid met wijn en chocolade. Ramsay’s hotdog wordt gegarneerd met deze chili – samen met zure room, gesneden chilipeper, bieslook en geraspte kaas. Maar of dit zeker beter is dan de gefrituurde hotdog van Bayashi? We denken dat alles afhangt van uw hotdog-voorkeuren.

Ramsay heeft inderdaad hotdogs op het menu staan ​​in zijn restaurant in Chicago, Gordon Ramsay Burger. Op de website van het restaurant vermeldt het menu zowel hotdogs als ketchup, wat verrassend is omdat de hotdog in Chicago-stijl dit ingrediënt beroemd weglaat. Dit is wat Ramsay tegen Time Out zei toen hem werd gevraagd naar zijn beslissing om ketchup toe te voegen: “Als ik het op zou doen, zou ik bekritiseerd worden. Als ik het zou weglaten, zal ik nog steeds bekritiseerd worden. *cked. Ik besloot mosterd en ketchup op te doen – op die manier krijg je het beste van twee werelden en dat is jouw keuze.’

Nu zin ​​in een hotdog? Als je van plan bent hotdogs te maken, zal het leren van deze snelle techniek je hotdogs lekkerder maken. We hebben ook de beste hotdog in elke staat verzameld, dus zet deze vast voor je volgende roadtrip.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in