Het nieuwe merk van de familie D’Amelio biedt gelijkheid, zakelijke kansen voor TikTok-zussen: ‘Fame komt en gaat’

0
86


Sociale media ontsloten nieuwe wegen voor internetfaam en zelfs zakendoen. TikTok ontketende een nieuwe golf van sterren die merkdeals en internationale faam verwierven met slechts een video van 60 seconden.

De D’Amelio’s, ook wel de ‘eerste familie van TikTok’ genoemd, zijn een van de eerste virale sterren van het platform met de zussen Charli en Dixie D’Amelio die miljoenen volgers vergaarden met hun video’s.

De ouders van D’Amelio hebben zich bij de roem aangesloten en nu lanceert de familie een nieuw merk.

Mede-oprichter en CEO van D’Amelio Brands, Marc D’Amelio sloot zich aan bij “Mornings with Maria” om nieuwe zakelijke ondernemingen te bespreken die de familie onderneemt en om seizoen twee van hun Hulu-show te plagen.

“Het begon met Charli die net betrokken raakte bij de sociale media-app TikTok, en ze begon een enorme aanhang te krijgen”, vertelde D’Amelio aan host Maria Bartiromo. “Van daaruit besloot ik, laten we iets voor onszelf doen, waarbij we een bedrijf beginnen waar we de merken bezitten en we totale controle hebben over wat we doen.”

Charli D’Amelio, Dixie D’Amelio (Foto door: Heidi Gutman/Peacock/NBCU Photo Bank via Getty Images / Getty Images)

D’Amelio deelde dat het nieuwe merk een methode is om financiële stabiliteit en kansen voor zijn dochters te garanderen, waarbij internetfaam notoir vluchtig is.

TIKTOK-STERREN DIE MEER GELD VERDIENEN DAN VEEL VAN DE TOP-CEO’S VAN AMERIKA

“We realiseren ons dat roem komt en gaat, en er is een grote kans dat dit een tijdje kan duren. Maar er is ook een hele goede kans dat dit stopt”, zei D’Amelio.

“En daarom zijn deze bedrijven en deze ondernemingen belangrijk voor ons, omdat ik voor mijn dochters aandelen wil creëren die ze kunnen hebben en waarmee ze kunnen doen wat ze willen.”

Naast de zakelijke ondernemingen heeft de familie ook een Hulu-show met een nieuw seizoen dat later deze maand in première gaat.

“The D’Amelio Show” werd in september 2021 gelanceerd op het streamingplatform en gaf fans van de familie een kijkje in hun leven. In vergelijking met video’s van 60 seconden onthullen de volledige afleveringen een nieuwe kant van de TikTok-sterren.

“Als je korte inhoud op Tik Tok doet, hebben mensen vooroordelen over jou en we beslissen of we dit gaan doen,” zei D’Amelio. “Een van de dingen die we willen doen, is dat mensen ons leren kennen. En de Hulu-show heeft dat gedaan.”

Terwijl de familieondernemingen zich uitbreiden, deelde Marc D’Amelio zijn optimisme over nieuwe mogelijkheden en kansen voor zijn dochters, Charli en Dixie.

KLIK HIER OM MEER TE LEZEN OVER FOX BUSINESS

“Er is een kans die we maar één keer in de miljoenen krijgen om niet alleen geld te verdienen en handel en zaken te creëren, maar ook iets goeds te doen in de wereld met ons platform.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in