‘Het kost geld?’ Max Verstappen worstelt hilarisch tijdens TikTok-interview

0
106


Rijden in een Formule 1-auto? Eenvoudig. Wedstrijden winnen? Dat lijkt ook gemakkelijk genoeg, maar het gebruik van TikTok was een brug te ver voor Max Verstappen voorafgaand aan de Nederlandse Grand Prix.

De regerend wereldkampioen zal dit weekend voor zijn aanbiddende thuispubliek naar het Circuit van Zandvoort rijden, op het circuit dat in 2021 triomfantelijk terugkeerde, waar in 1985 voor het laatst een race was georganiseerd.

Duizenden Nederlandse fans kwamen afgelopen weekend ook naar Spa Francorchamps, waar ze de 24-jarige terug zagen komen van 14e op de grid om de race met bijna 18 seconden van teamgenoot Sergio Perez te winnen.

Het was Red Bull’s vierde een-twee van het jaar en de negende overwinning van het seizoen voor Verstappen.

LEES: Christian Horner suggereert dat Lewis Hamilton of George Russell de pole kunnen pakken tijdens de Nederlandse GP

Nog één voor hem dit weekend in Nederland zal zijn aantal van 10 in de 22 ronden van vorig jaar evenaren, en een overwinning voor hemzelf of Perez zal de ploeg uit Milton Keynes naar 11 brengen voor het seizoen – zoveel als ze verdienden heel 2021.

Het is een dominant jaar geweest voor Red Bull; Verstappen leidt met 93 punten in het rijdersklassement van zijn teamgenoot, met Leclerc nog eens vijf terug.

De viervoudig kampioenen zijn 118 vrij van Ferrari in de strijd van de teams die de 15 . ingaane seizoensrondje dit weekend.

Verstappen sprak met voormalig McLaren en Red Bull-coureur, David Coulthard, voorafgaand aan de editie van de Nederlandse Grand Prix van dit jaar, en het paar was live op TikTok.

Terwijl ze aan het praten waren, gebruikte Coulthard een filter dat een MLG-zonnebril op zijn gezicht zette, en het trok de aandacht van Verstappen.

“Ik zag de bril, dat zag er goed uit!” hij lachte.

“We beleven allebei onze eerste TikTok!”

“Ik hoopte dat ik er jonger uit zou zien”, grapte Coulthard.

“Ja, ik weet het niet, hoe doe je dat eigenlijk?!” zei een verwarde Verstappen.

“Ik heb geen idee, we hebben wat nodig…”

De 13-voudig winnaar van de race zette vervolgens een cowboyhoed en snor op, en een pet met TikTok-merk, tot groot vermaak van Verstappen.

“Dat ziet er goed uit, ik weet niet waar ik op moet drukken, ik probeer het te vinden”, voegde hij eraan toe.

“Ah wacht, het kost geld, of wat is dit?”

LEES: ‘Zo ben ik opgegroeid’: Max Verstappen deelt impopulaire mening over sprintraces

‘Ik kies het honorarium, door jou zie ik er jonger uit,’ bood Coulthard aan.

“Leuk, ik ben zo’n groentje hierin”, antwoordde de Nederlander.

De betrokkenheid van Verstappen bij de eerste training in Zandvoort werd kort nadat hij de snelste rondetijd had neergezet door een versnellingsbakprobleem afgebroken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in