Het Kendall Monroe en Nessa Barrett TikTok-drama uitgelegd

0
99


Onder Gen Z is TikTok een enorm populaire app waarmee makers van inhoud enorme sterren zijn geworden onder hun leeftijdsgenoten.

Originele inhoud kan TikTok-makers likes en nieuwe volgers opleveren, maar onlangs is er ruzie ontstaan ​​tussen twee spraakmakende gebruikers over beschuldigingen van kopiëren.

TikToker en singer-songwriter Nessa Barrett heeft maar liefst 19,4 miljoen volgers. Samen met enkele van haar fans heeft ze het gemunt op mede-TikToker Kendall Monroe, die 73,7 duizend volgers heeft, omdat ze haar uiterlijk zou hebben gekopieerd.

Maar het is niet alleen haar uiterlijk dat de fans van Barrett Monroe beschuldigen van kopiëren. Sommigen beweren dat ze een bijpassende vlindertattoo heeft gekopieerd die Barrett had gemaakt met TikTok-ster Cooper Noriega, die in juni van dit jaar stierf.

Barrett’s tatoeage heeft twee vlinders op de bovenkant van haar hand, terwijl Monroe’s tatoeage van drie vlinders in een vergelijkbare stijl is. Fans hebben ook de stem van Monroe vergeleken met die van Barrett in video’s.

Als reactie op de reactie van de copycat plaatste Monroe een video waarin ze zich verontschuldigde bij Barrett waarin ze beweerde dat ze het TikTok-account begon als een “experiment” om te zien “hoeveel haat er was in de wereld van sociale media”.

Meld u aan voor onze nieuwe gratis wekelijkse Indy100-nieuwsbrief

@kendall.monroee

@Ness #mentalhealth #mentalhealthmatters #nessaabarrett #depressiebewustzijn #angstbewustzijn

Ze voegde eraan toe: “Ik wil mijn excuses aanbieden aan Nessa, want de afgelopen maanden was het nooit mijn bedoeling om haar op wat voor manier dan ook ongemakkelijk te maken.”

Ze vervolgde: “Ik ben niet geobsedeerd door Nessa, en ik heb ook nooit Nessa willen zijn.”

In een reeks nu verwijderde video’s leek Barrett te reageren op de verontschuldiging. In een clip die opnieuw op YouTube werd geplaatst, zei ze gekscherend dat ze haar beide tepels zou laten afhakken, een tatoeage van de kont van een babygeit op haar gezicht en een lipring.

Barrett zei: “Dus, alleen voor alle mensen die mij kopiëren, kopieer mij als je durft, b**ch!”

nessa barrett SHADES kendall monroe voor het kopiëren van haar! #nessabarrett #tiktokwww.youtube.com

In een sindsdien verwijderde clip sloeg Monroe op een even sarcastische manier terug door een babygeit op haar gezicht te bewerken en fans te vragen: “Vind je mijn nieuwe tatoeage leuk?”

Laat je stem horen in onze nieuwsdemocratie. Klik op het upvote-pictogram bovenaan de pagina om dit artikel door de indy100-ranglijst te helpen stijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in