‘Het is echt niet zo diep’

0
87


Kylie Jenner vertelde hoe ze nog steeds ‘normale dingen’ doet nadat een criticus op TikTok beweerde dat ze te hard haar best deed om herkenbaar te zijn terwijl ze haar nieuwe make-up promootte.

Op haar eigen TikTok-pagina plaatste de 25-jarige realityster eerder deze week een video waarin ze een van de nieuwste lipproducten uit haar lijn Kylie Cosmetics aantrok en recenseerde.

In reactie op die video beweerde TikTok-gebruiker @plasticchandler dat Jenner’s make-uprecensie “zeer was samengesteld in de stijl van een influencer” en riep haar op om naar haar auto te gaan met als enig doel haar make-uprecensie te filmen.

“Dit is iets wat Emma Chamberlain zou posten,” zei hij. ‘En ik vind het gewoon interessant omdat het zoiets is als, je bent een miljardair, meid. Waarom bekijk je lipkits in je auto als je in een huis van miljoenen dollars woont?

‘Alsof je niet naar de winkel bent gegaan om dat op te halen,’ vervolgde hij. ‘Je bent niet ergens thuisgekomen en uit je brievenbus gehaald. Alsof het heel bewust was om naar je auto te gaan om dat te doen. En het vallen van de telefoon was een beetje cringey.”

Hij beweerde ook dat de hele Kardashian-Jenner-familie “nooit een normaal” leven heeft geleid, dus moesten ze eigenschappen van influencers overnemen om te lijken alsof ze “zich kunnen verhouden” tot andere mensen.

Jenner duwde terug in de reacties op de clip van @plasticchandler: “Het is echt niet zo diep of berekend. Deze video kostte me 5 minuten om te maken. En ja, ik rijd nog steeds en doe normale dingen.”

Meerdere kijkers in de reacties van Jenner’s video, die meer dan 9,5 miljoen views heeft, waren het ook eens met @plasticchandler en maakten grapjes over hoe haar telefoon in de clip viel.

“Dat was de meest opzettelijke druppel die ik ooit heb gezien”, schreef iemand.

“Meisje, ben je net weggelopen?” [of] het landhuis om in je auto te stappen alsof je naar de winkel bent gegaan en niet kon wachten om het te proberen,” voegde een ander eraan toe.

Een derde persoon schreef sarcastisch: “Hoe herkenbaar te zijn: stap één: stap in de auto, stap twee: laat de telefoon vallen. DAT IS HET.”

Dit is niet de eerste keer De Kardashians ster heeft teruggeklapt naar critici op TikTok. Toen ze een video deelde met haar beste vriendin Anastasia “Stassie” Karanikolaou, leidden fans in de reacties tot een gesprek over hoe groot Jenners lippen leken te zijn.

In reactie op die opmerkingen verduidelijkte de moeder van twee waarom haar lippen er zo uitzagen in de clip en schreef: “Het is het filter, maar ga eraf.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in