“Het is absoluut respectloos”: fans slam Tiktok-ster Paige Niemann voor het cosplayen als Ariana Grande in haar enige fan-account, internet verdedigt haar door te zeggen dat het karma is, aangezien Grande zich als zwarte vrouw heeft verkleed voor haar carrière

0
61


Gebruikers van TikTok zijn waarschijnlijk al bekend met Paige Niemann. Door haar angstaanjagend overtuigende imitaties van Ariana Grande heeft de 18-jarige meer dan 1,6 miljoen volgers verzameld op het platform. De beroemdheid op sociale media publiceert regelmatig video’s waarin ze Ariana Grande nabootst terwijl ze haar outfits draagt. Paige Niemann is een van de vele tieners die Ariana Grande nabootsen op sociale media, maar weinigen van hen lijken zoveel op de zangeres als zij. Het model is erg geliefd op sociale media vanwege haar inhoud, maar de zaken hebben een behoorlijke wending genomen nadat ze had aangekondigd dat ze ook een contentmaker voor OnlyFans gaat worden.

De geschiedenis van Paige Niemann en Ariana Grande

Paige Niemann
Paige Niemann

Ze beweert dat vreemden haar jarenlang hebben verteld dat ze op Ariana Grande lijkt. Ze heeft een miljoen volgers verzameld sinds ze video’s op TikTok begon te plaatsen die het uiterlijk en gedrag van de zangeres nabootsen. En deze week reageerde de echte Ariana Grande op haar werk door te tweeten over de TikTok-video van Paige Niemann waarin ze een 2019-zangeres imiteert, compleet met een hoge pony terwijl ze zinnen uit Nickelodeon’s Victorious uitspreekt.

“Ik weet zeker dat ze echt de liefste lieve schat is!! maar het is absoluut bizar om te zien hoe mensen de twee werelden vermengen lmao.”

Paige Niemann was echt verrast toen de zangeres haar zag, vooral gezien hoe lang ze al fan was van Ariana Grande. In eerdere TikToks was Paige Niemann te zien in een ruimte met de posters van de popster.

Lees ook: 20 badass-popzangeressen voorgesteld als populaire stripfiguren

De cosplayer stuurt gemengde signalen

Paige Niemann
Paige Niemann cosplayt als Ariana Grande in haar trouwoutfit

Paige Niemann heeft besloten een OnlyFans-account te openen. Hoewel de zangeres het model openlijk heeft erkend en haar vermogen om zo schokkend op haar te lijken, heeft het model het nu opgevat als een carrièrekans. Page Niemann maakte duidelijk dat haar OnlyFans-account geen inhoud zou bevatten met betrekking tot het imiteren of cosplayen van een personage, maar fans zijn erg in de war over wat ze hiermee bedoelde, aangezien het model letterlijk een natuurlijke dubbelganger is van Ariana Grande, wat betekent dat zelfs als ze haar eigen inhoud uploadt, kan deze gemakkelijk worden aangezien voor imitatie.

Lees ook: Nadat Ariana Grande en Shakira, Taylor Swift nieuwste beroemdheid het slachtoffer wordt van gruwelijke huisinvasie

Twitter lijkt verdeeld te zijn over het model dat Ariana Grande cosplayt

Ariana Grande
Ariana Grande

Het platform lijkt nogal verdeeld te zijn over Paige Niemann en haar OnlyFans-account, vooral na haar biografieën “niet cosplayen of imiteren”. Het model heeft nogal wat reacties gekregen in de commentaarsectie nadat Twitter-gebruiker @obviousbyari haar mening over het onderwerp had geuit.

Eén opmerking verdedigt het model, hoewel haar bekendheid en succes grotendeels zijn voortgekomen uit het feit dat ze op de zangeres lijkt, stelt hij dat het, zonder dat er daadwerkelijke inhoud is geüpload, oneerlijk is om het model de schuld te geven van het imiteren van Ariana Grande voor haar OnlyFans.

Terwijl een andere fan van de zangeres het feit naar voren brengt dat Ariana Grande al heeft verklaard dat ze zich niet op haar gemak voelt met imitatie en de poging om te profiteren van het uiterlijk van een al beroemde zangeres als walgelijk noemt.

Eén opmerking wijst er zelfs op dat dit gewoon een vorm van karma kan zijn voor de zanger in een tit-for-tat-beweging.

In een ander heen en weer van meningen bracht een fan de geschiedenis van Paige Niemann ter sprake en ging zelfs zover dat ze de zangeres in haar trouwjurk voor de inhoud cosplayde.

Het is duidelijk dat veel fans hun eigen mening hebben over hoe ze met dit nieuws moeten omgaan. Het grootste deel van de verwarring die chaos veroorzaakt op Twitter voor het model en de zangeres zal gemakkelijk worden opgelost nadat Paige Niemann haar eerste bericht op OnlyFans heeft geüpload, wat dan enige duidelijkheid zou verschaffen over wat er op dat platform moet worden gecreëerd.

Lees ook: “Hij weet wat jongens leuk vinden”: Denise Richards laat gezond verstand achter, onthult dat haar man haar enige fan-inhoud neerschiet nadat ze beweerde dat ze werd geïnspireerd door 18-jarige dochter

Bron: TwitterLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in