Het grote recept van Big Weather: TikTok Gnocchi

0
152


Mensen zeggen tegen me: “Je hebt meer vegetarische recepten nodig.” Nu ben ik geen vegetariër, maar ik hou wel van vegetarische gerechten, dus ik ben altijd op mijn hoede. Ik heb dit recept in verschillende vormen op verschillende TikTokr-video’s zien verschijnen, dus ik dacht dat ik het zelf ga maken. Bovendien deed ik het voor minder dan $ 20 met slechts 5 ingrediënten! Laten we wat TikTok-gnocchi maken.

Ingrediënten

1/2 bol knoflook, gesnipperd

2 1 pond. zakken gnocchi

1 10oz. container (of groter) Cherry Tomatoes

2 containers Mozzarella Salad (gemaakt door Formaggio, gevonden bij Walmart)

Zout & Peper

Parmezaanse kaas

Voorbereiding

1. Hak knoflook fijn en zet apart

2. Spreid Gnocchi uit over een braadslee (bedekt met folie maakt het schoonmaken gemakkelijker)

3. Halveer de cherrytomaatjes en druppel over de pasta

4. Strooi de knoflook erover en bestrooi met peper en zout naar smaak

5. Giet het oliemengsel uit een bak Mozzarella en meng alles door elkaar

6. Plaats gedurende 15 minuten in de oven op 450

7. Haal uit de oven, leg de mozzarellabolletjes er omheen en zet ze 5 minuten terug in de oven

8. Haal uit de oven en serveer met wat vers geraspte Parmezaanse kaas

Zo simpel en zo lekker. Ik heb een paar wijzigingen aangebracht ten opzichte van de video. Ten eerste gebruikte ik een hele krop knoflook in de video. Mijn vrouw was daar niet zo’n fan van, dus heb ik het in dit recept teruggedraaid. Twee, ik gebruikte de olie uit beide containers met mozzarellasalade en het was gewoon te vettig. Eén container is voldoende. Toch best een goede maaltijd, supereenvoudige bereiding en een lage prijs. Genieten van!

Copyright © 2022 WTVD-TV. Alle rechten voorbehouden.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in