Hellmann’s creëert hub geïnspireerd op virale TikTok-recepten

0
8


ENGLEWOOD CLIFFS, NJ: Hellmann’s heeft een pagina op zijn website gemaakt die is gewijd aan virale TikTok-recepten die mayonaise als een belangrijk ingrediënt gebruiken.

De pagina ging op 26 oktober live. Het bevat recepten voor gerechten zoals een zalmrijstkom, veganistische maïsribben, een broodje sriracha-pesto-eieren en pittige aardappelpuree. Chris Symmes, directeur dressings voor Noord-Amerika bij Hellmann’s moedermaatschappij Unilever, zei via e-mail dat fans de pagina kunnen bezoeken voor een ruimte waar Hellmann’s zijn eigen recepten kan maken en delen, allemaal geïnspireerd door trends waar consumenten van houden.

“TikTok-virale recepten blijven in de voorhoede van sociale media, traditionele media en cultuur als geheel”, aldus Symmes. “We zien een enorme toename in SEO-zoekopdrachten voor deze virale TikTok-recepten en als nietje in de keuken.”

De pagina linkt niet naar specifieke virale video’s die de recepten hebben geïnspireerd, maar TikTok-gebruikers kunnen ze vinden door te zoeken naar de receptnamen op het videoplatform. Alle recepten zijn originelen van Hellmann en ontwikkeld door het keukenteam van het merk.

Hellmann’s gebruikt de pagina ook om in contact te komen met fans van zijn product en nog niet met gebruikers die geïnspireerd zijn door koken en openstaan ​​voor het testen van producten. Symmes merkte op dat veel trends en gesprekken over eten beginnen op TikTok, en het platform helpt merken zoals Hellmann’s om een ​​breed scala aan consumenten te bereiken die graag nieuwe recepten en voedselgerelateerde producten willen proberen en hun kookinhoud in “snack- maat happen.”

“Door gebruik te maken van virale trends kunnen we onze consumenten authentiek ontmoeten waar ze al zijn”, aldus Symmes.

Zo sprong Hellmann’s onlangs in de virale boterplank-rage om zijn eigen versie te maken, een mayonaise bordmet foodstylist-influencer Meg Quinn.

“We lieten Meg haar volgers vragen: ‘Zou je dit thuis willen maken?’ en het commentaargedeelte mondde uit in een polariserend gesprek”, aldus Symmes. “Door in te spelen op trends als deze kunnen we rechtstreeks contact maken met ons publiek.”

De pagina maakt ook deel uit van Hellmann’s Make Taste, not Waste-initiatief, dat tot doel heeft mensen te helpen bij de overgang naar gezondere voeding en de milieu-impact van de wereldwijde voedselketen te verminderen.

“We zetten ons in om mensen te helpen voedsel in hun koelkast te verminderen”, zegt Symmes. “Deze pagina is niet alleen een kans om de culturele conversatie aan te boren en een proef op de som te nemen, maar ook een kans om zowel Hellmann’s-gebruikers als niet-gebruikers te inspireren om voedsel in hun koelkast op te gebruiken door deze virale TikTok-recepten te maken met Hellmann’s Mayonaise.”

Heeft u zich al bij ons aangemeld?

Registreer nu om te genieten van meer artikelen en gratis e-mailbulletins

Register

Al geregistreerd?

Log inLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in