Heeft Youtuber Heyzeus zijn gezicht onthuld op TikTok?

0
42


Screengrab via YouTube/TDM Heyzeus

Het sociale-mediarijk is waar velen naartoe gaan om zichzelf te zijn, vrienden met dezelfde interesses te vinden en uiteindelijk veel foto’s en video’s van hun leven te delen. Van Twitter en Facebook naar Instagram en YouTubezijn er verschillende plaatsen om te gaan en interactie met mensen over de hele wereld.

Met sites zoals Instagram die afhankelijk zijn van het delen van foto’s en video’s, komen de meeste gebruikers het rijk binnen en willen dat anderen een gezicht bij hun naam plaatsen. Anderen houden van sociale media, maar zijn niet zo open als ze persoonlijke details delen, inclusief hoe ze eruitzien.

We kennen sommige YouTubers alleen door hun stem, maniertjes in spraak en gelach, en logo’s of schetsen die ze voor hen hebben getekend. Een van die YouTubers is TDM_Heyzeus — maar sommige fans vragen zich af of we misschien weten hoe hij eruit ziet na jaren alleen maar zijn stem te hebben gehoord.

Wie is TDM_Heyzeus?

Een populaire YouTuber die games speelt, vragen beantwoordt en advies geeft over alles, van skins tot wapens, TDM_Heyzeus heeft nogal wat volgers op het platform. Met 318k abonnees bereiken zijn video’s een breed publiek wereldwijd.

De bio voor TDM_Heyzeus leest eenvoudig:

“Alles over CSGO-skins – ruilhandel, koffers, messen, inventarissen, stickers, patronen, drama en schandalen – allemaal met een irritant Australisch accent.”

Fans zijn het niet helemaal eens met het “vervelende Australische accent”, maar die stem is de reden waarom mensen denken dat ze zijn gezicht hebben gezien in een video die geen verband houdt met zijn YouTube en die verscheen op TikTok.

Werd het gezicht van TDM_Heyzeus onthuld in een TikTok-video?

Fans begonnen een clip van een TikTok-video op sociale media te delen met de vraag of we de stem van TDM_Heyzeus hadden gehoord toen hij op straat werd gestopt om een ​​paar vragen te beantwoorden.

Kijkers hebben de video met opwinding en een gevoel van aarzeling bekeken. Hij liet zijn gezicht niet zien op YouTube, dus als dit hem is, is het dan echt de moeite waard om je te verheugen als het iets is waar hij nog niet klaar voor was?

Verschillende opmerkingen stellen dat hij wist dat de video online zou worden geplaatst, wat leidde tot speculatie van oude fans. Anderen merken op dat de video al 1 miljoen views heeft, dus het is geen goed bewaard geheim meer.

Hoewel hij zijn inkomsten heeft onthuld en dat hij een YouTuber is, heeft hij zijn kanaalnaam niet gegeven, en sommige fans merken op dat dit het bewijs is dat de ‘onthulling’ niet opzettelijk was.

Hoewel hij geen officiële video heeft geplaatst waarin staat dat fans eindelijk hebben gezien hoe hij eruitziet, zegt een opmerking op Twitter dat hij het wel heeft erkend in een stream.

Als hij het inderdaad is, genieten fans van de video en merken ze op dat hij best knap is. Een link geeft ook aan dat TDM_Heyzeus sprak over een onthulling in 2019.

Tenzij je een stream hebt gezien waarin hij erkent dat hij het is in de video, moet nog worden vastgesteld of TDM_Heyzeus echt de man in het interview is. Het lijkt erop dat fans misschien geduld moeten hebben in afwachting van zijn officiële ja of nee. Voorlopig gaat hij door met zijn sociale media-inhoud zoals hij altijd heeft gedaan en geeft hij gamers een kijkje in hackers, handel en skins.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in