Heeft Maine zojuist bewezen dat deze TikTok-uitdaging nep is?

0
79


Er is echt geen middenweg als het gaat om TikTok. Mensen lijken er ofwel dol op te zijn vanuit het oogpunt van het maken van inhoud of kunnen gemakkelijk als kijker door een wormgat gaan van het vegen van video naar video. Maar het lijkt erop dat er echt geen casual TikTok-fan is.

Als je in de radio zit, afhankelijk van het soort muziek dat je speelt, kun je TikTok en alles wat daarbij komt kijken (voornamelijk rockstations) soms volledig negeren. top van de huidige trends. En het lijkt alsof trends altijd evolueren.

TikTok-trends

TikTok-trends opgepikt enorm tijdens het begin van de pandemie, aangezien we vrijwel allemaal gedegradeerd waren naar de vier muren die we thuis noemen. Er was de “Do not Rush Challenge”-trend:

@remysays Tijd om deze uitdaging aan te gaan. 🐾 #stayhomestaystrong #dontrushchallenge #fyp #loungewear #foryou #foryoupage #petlife #dogs #dogsoftiktok ♬ origineel geluid – Remy

En ook de “I’m Just a Kid Challenge”-trend:

@remysays Ik ben schattig … en nog maar een kind. #musiclives #fyp #foryou #foryoupage #petlife #dogs #dogsoftiktok #learningtodog #imjustakid #imjustakidchallenge ♬ I’m Just a Kid – Eenvoudig plan

Onlangs was er de trend “Hij/zij is een 10, maar…”:

Maar onlangs is een van de nieuwe trends die we zijn tegengekomen, dat je je hoofd propt in plaats van een panty en probeert een kaars uit te blazen. Nee serieus. Het is een ding. Wat volgens mij een upgrade is van het eten van Tide Pods en de Slap a Teacher Challenge (wat volgens sommigen een hoax was en volgens anderen legitiem was.)

Nu, sommigen die de uitdaging proberen aan te gaan, denken uiteindelijk dat het zo belachelijk is dat ze de uitdaging zelf niet eens doorkomen.

@leahcampbell73 Geprobeerd een kaars uit te blazen met een panty op ons hoofd met @ella_grace021 #pantyhosequeen #fyp #candlechallenge #funny #cousins ​​#family #foryoupage Funny Song – Cavendish Music

Anderen hadden eigenlijk niet veel problemen om het helemaal uit te blazen.

@jennaboo4812 #pantyhose #pantyhosetok #overhead #candle #blow ♬ Klap – Ke$ha

En dat is waar Maine misschien de deur heeft opengeblazen (geen woordspeling bedoeld) dat deze uitdaging eigenlijk een uitdaging is. Eerder vanmorgen was de ochtendshow gepland om na de show meerdere mensen op te nemen die deelnamen aan deze uitdaging; toen een live-on-air-poging de kaars echter bij de eerste poging gemakkelijk uitblies, werd het idee geschrapt omdat het hele ding gewoon nep was.

Zo nep dat niemand zelfs maar een video opnam van de poging tot live ochtendshow, omdat we allemaal van plan waren om het na de show te doen, totdat we zagen hoe zwak en wat een teleurstelling het eigenlijk was. Maar ongeacht of de uitdaging nep is of niet, er is één afhaalpunt van dit hele ding:

Deze uitdaging zorgt voor sommigen EPISCH afbeeldingen. (Sommige van hen zien er zelfs uit als Snapchat-filters in plaats van echte foto’s die vanuit de binnenkant van een panty zijn genomen!)

Viral Maine TikTok-er opgelicht voor duizenden dollars

Een TikTok-er uit Maine ging viraal. Een houtbewerker werd voor duizenden dollars opgelicht nadat hij een betalingsplatform had gebruikt dat volgens hem had geweigerd hem te helpen.

Deze video herinnert je eraan hoe Funtown Splashtown in Maine eruit zag in 1990LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in