Haus Labs Foundation Review: de TikTok-Viral Foundation is serieus goed

0
58


Als u een onafhankelijk beoordeeld product of dienst koopt via een link op onze website, kan STYLECASTER een aangesloten commissie ontvangen.

Ik heb veel iconische popsterren in concert gezien, maar afgelopen weekend op Lady Gaga’s Chromatica Ball in Los Angeles was de eerste keer dat ik mijn ogen niet van de make-up af kon houden. Het is niet dat de eigenlijke show – het dansen, zingen en kostuums – niet ongelooflijk was. Ze waren. Maar terwijl ik in het publiek danste, druipend van het zweet in de hittegolf van LA, kon ik niet anders dan onder de indruk zijn van de blijvende kracht van Gaga’s glamour. Nog een primeur? Ik wist dat zij en ik veel van dezelfde producten droegen, waaronder de gloednieuwe Haus Labs Triclone Skin Tech Medium Coverage Foundation. Geen grap, dit is de beste lancering van het merk tot nu toe.

Haus Labs heeft me de nieuwe foundation gestuurd om te proberen voor de show. Ik was een beetje nerveus dat de formule te zwaar voor mij zou zijn, te volledige dekking voor een openluchtconcert in de hitte. Ik had het niet meer mis kunnen hebben. Het lijkt erop dat alle TikTok-recensies gelijk hadden – deze foundation is een van de meest huidachtige formules die ik ooit heb geprobeerd. De medium dekking sluit zo naadloos aan op de huid, dat het lijkt alsof je niets draagt. Maar je huidskleur is wazig en egaal.

huislabs

Huis Labs.

Over huidtinten gesproken, er zijn maar liefst 51 tinten in 6 families, gebaseerd op de diepte en ondertonen van de huid. Het nummeringssysteem (590-000) is gebaseerd op de pigmentbelasting per tint. Hoe hoger het getal, hoe hoger de pigmentbelasting en hoe dieper de tint. Ik gebruikte 160 Light Neutral en legde mijn eerste reactie vast op TikTok.

haus stichting

Elisabeth Denton.

Het aanbrengen is bijna als het aanbrengen van een serum. Het voelt zacht en huidverzorgend aan. Dat is te danken aan de toevoeging van meer dan 20 huidverzorgingsingrediënten, zoals gefermenteerde arnica om roodheid te verminderen en wat het merk ‘Intellizen 7 Complex’ noemt, een mix van geneeskrachtige kruiden die belooft de huid te kalmeren en te genezen. Er is ook een mix van “super-antioxidanten” om de huid te beschermen tegen stress.

Ik heb de Cruelty-Free Foundation Brush ($ 39 bij Sephora) niet gekregen, dus ik heb mijn handen gebruikt, maar de borstel zal het aanbrengen waarschijnlijk nog gemakkelijker maken. Ik heb ook het nieuwe Bio-Blurring Talk-Free Loose Setting Powder ($ 38 bij Sephora) niet geprobeerd, maar mijn droge huid had het niet echt nodig. Het vervaagde helemaal niet de hele nacht.

Ik maakte mijn make-up af door creatief te worden met Haus Labs Optic Intensity Eco Gel Eyeliner Pencil ($ 22 bij Sephora) en Bio-Radiant Gel-Powder Highlighter ($ 40 bij Sephora). Wimpers zijn YSL Beauty Lash Clash Extreme Volume Mascara ($ 29 bij Sephora) en de ongelooflijke gezichtsedelstenen zijn van Get Stonned ($ 16 bij Urban Outfitters). Oh, en ook mijn favoriete gymlippen.

Elizabeth denton

Elisabeth Denton.

Laat me je vertellen, mijn haar hield het urenlang dansen niet vol, maar mijn make-up wel. En dat deed Lady Gaga ook. Make-upartiest Sarah Tanno deelde Gaga’s opvallende looks van de avond. “Het heeft me jaren van performance-make-up gekost om het echt onder de knie te krijgen”, reageerde ze op de post.

TikTokers zijn ook geobsedeerd door de nieuwe stichting. TikToker Audrey Hsu liet zien hoe goed de formule haar acnelittekens bedekte. “Dit is de toekomst van foundation”, zei ze in haar video. “Dit is het soort fundament waardoor mensen naar je staren en denken: ‘is ze gisteren in een lab gemaakt?'” merkte Gaga zelfs op! “Ik weet dat dit gek klinkt, maar dit maakte me zo emotioneel – je verdient een product dat goed is voor je huid en we wilden je laten weten dat ik zo blij ben”, schreef ze. Officieel een fan voor altijd.

Ga naar Sephora om nu je schaduw te pakken.

STYLECASTER |  Interview met Ashley BensonLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in