HasanAbi wordt tijdelijk geblokkeerd op TikTok en roept de communityrichtlijnen van het platform op

0
140


Twitch-streamer Hasan “HasanAbi” ging naar Twitter om zijn ongenoegen te uiten over de tijdelijke blokkering van het platform voor het delen van korte video’s TikTok.

De streamer deelde een screenshot van zijn TikTok-accountupdate, waarin werd onthuld dat een van de video’s die hij eerder deze maand plaatste, gedempt was wegens vermeende schending van de communityrichtlijnen.

Nadat het moderatieteam zijn beroep had beoordeeld, verwijderden ze de schending van de communityrichtlijnen en verontschuldigden ze zich bij de politieke commentator voor het eventuele ongemak.

Een week later, op 14 augustus, kreeg de Twitch-ster te horen dat hij tijdelijk was geblokkeerd om op TikTok te posten vanwege meerdere schendingen van de communityrichtlijnen en dat zijn account op 20 augustus zou worden hersteld.

HasanAbi stelde de beslissing niet op prijs en reageerde op Twitter:

“TikTok is het domste sociale mediaplatform. Ik verlies mijn verstand met hun communityrichtlijnen. Laat het me alsjeblieft logisch maken.”

Hasan uit zijn frustratie na tijdelijk geblokkeerd te zijn op TikTok (Afbeelding via Twitter)
Hasan uit zijn frustratie na tijdelijk geblokkeerd te zijn op TikTok (Afbeelding via Twitter)

De Twitter-community reageert op HasanAbi’s tirade over TikTok

Hasan is een actieve TikTok-gebruiker en staat bekend om het bekijken en reageren op de meest virale berichten op het videodeelplatform.

Zijn onverwachte schorsing van TikTok zorgde voor veel geroezemoes op Twitter, met honderden fans die massaal naar het commentaargedeelte stroomden om hun gedachten te delen.

Twitch-streamer en voormalig League of Legends-ontwikkelingsteamlid Blaustoise verklaarde sarcastisch dat Hasan wat dansbewegingen en eigenzinnige trends zou moeten mixen:

@hasanthehun moet je af en toe wat dansen en eigenzinnige trends mixen om ze af te werpen

Twitter-gebruiker Nana (@onigirlnananalol) legde uit dat zodra het account van een TikTok-gebruiker een bepaald aantal keren is geraakt, het platform automatisch elke video van hen begint te beoordelen:

@hasanthehun zodra uw account een X aantal keer is doorgeslagen, wordt automatisch ELKE video beoordeeld, ongeacht de inhoud, en wordt deze verwijderd uit het algoritme. plus hun steun is onbestaande. haat het om een ​​maker van die app te zijn lol

Sommige fans waren het eens met HasanAbi’s standpunt over de communityrichtlijnen van TikTok:

@hasanthehun De communityrichtlijnen slaan absoluut nergens op. Het heeft mijn ervaring op het platform echt verpest en ik vind het gewoon niet leuk meer om daar te posten. Al uw inhoud wordt gemarkeerd zonder enige uitleg.

Communityleden bespotten de verontschuldiging van TikTok voor het per ongeluk dempen van de video’s van de maker van Twitch-inhoud, gevolgd door een schorsing van een week:

@hasanthehun Onze excuses voor het eventuele ongemak dat onze fout heeft veroorzaakt, geniet van een gratis opschorting van 1 week.

Gebruikers deelden een screenshot van Hasan’s meest recente TikTok-bericht en wezen op een waarschuwingsbanner, waarin stond dat de inhoud van de streamer “geweld aanmoedigde:”

Een andere fan beweerde een Zoom-discussie te hebben gehad met een TikTok-medewerker en verklaarde dat het team op de hoogte was van de geautomatiseerde opschortingsproblemen van het platform:

@hasanthehun Dit is allemaal geautomatiseerd in hun systeem. Na een zoomvergadering met een medewerker, hebben ze onze klachten aangenomen en gezegd dat ze op de hoogte zijn van dit probleem en aan een oplossing werken.

Anderen suggereerden dat HasanAbi zijn inhoud op TikTok censureerde:

@hasanthehun bij twijfel, piep / censureer het uit. niet alleen de ondertitel censureren. Dat is letterlijk de enige manier waarop ik hun puriteinse gemeenschapsrichtlijnen heb kunnen omzeilen

Hier zijn wat meer relevante reacties van fans:

@hasanthehun Ze beschouwen elk rapport als een feit en verwijderen accounts alsof het niets is

@hasanthehun Ik mocht je niet taggen in een tiktok die ik plaatste. Dat is logisch.

@hasanthehun pretty sure this is bc youre being mass reported unforunately :[ also you should def make a backup

Hasan is one of the biggest Just Chatting content creators on Twitch. He began his online career in 2018. He currently has 2,140,283 followers and averages 33k viewers per stream.


Edited by Siddharth SatishLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in