Hasan verbannen van TikTok na virale post die de dood van koningin Elizabeth ‘vierde’

0
55


Twitch-streamer Hasan ‘HasanAbi’ Piker is verbannen uit TikTok nadat een video waarin hij de dood van koningin Elizabeth II ‘viert’ viraal ging.

De dood van koningin Elizabeth op 8 september leidde tot een stortvloed van oprechte eerbetonen over de hele wereld, waaronder enkele vriendelijke woorden van enkele populaire influencers.

Een streamer waar fans graag vanaf kwamen, was Hasan, die eerder sprak over zijn problemen met de Britse monarchie en bekend staat om het hebben van een poster van wijlen koningin en Barack Obama op de achtergrond van zijn livestreams.

Hasan was eigenlijk weg van zijn streaming-opstelling en zat midden in een activiteit tijdens QTCinderella’s Shitcamp toen hij hoorde van het overlijden van Hare Majesteit en hij deed niet veel om zijn vreugde te verbergen.

Hasan onthult dood Queen live op stream

Hasan zat midden in een paintballspel met zijn vriend en collega-streamer Zoil toen hij erachter kwam dat de koningin op 96-jarige leeftijd was overleden.

Hasan, die ook een linkse commentator is, riep: “Get f**ked Queen” terwijl hij deed alsof hij een marihuana-sigaret rookte.

In navolging van de clip onthulde Hasan echter dat hij op 9 september van TikTok was verbannen. Hoewel hij geen specifieke reden gaf, begonnen fans te speculeren dat dit te wijten was aan zijn opmerkingen in de virale post.

Verwijzend naar de controversiële influencer Andrew Tate die werd gedeplatformeerd door tal van sociale media-apps, waaronder TikTok, grapte Hasan: “Eerst kwamen ze voor [Tate]nu voor mij.”

Het nieuws werd met verontwaardiging ontvangen onder sommige fans van Hasan, vooral degenen die zijn virale watermeloenbrekende TikTok-video van mei 2022 niet hadden opgeslagen. Anderen waren er echter snel bij om het op Twitter op te slaan.

Het account van Hasan is na de schorsing inmiddels hersteld. Het is echter onduidelijk wat de officiële reden voor het verbod was en of het in staat zal zijn om meer video’s te plaatsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in