Hasan verbannen op TikTok na opmerkingen over de dood van koningin Elizabeth

0
80


Politiek commentator en populaire Twitch-streamer Hasan Piker werd eerder vandaag verbannen van het sociale mediaplatform TikTok. Het account van Hasan werd schijnbaar snel hersteld, hoewel de reden voor zijn aanvankelijke verbod een mysterie blijft.

Terwijl veel bewonderaars van de Britse kroon rouwden om de dood van koningin Elizabeth II op 8 september, rende Hasan snel naar zijn stream voor een feestelijke uitzending. Hasan, een bekende tegenstander van de Britse monarchie, maakte licht op het overlijden van de koningin via zijn brede aanwezigheid op sociale media. Door content te posten op Twitch, YouTube, Twitter, TikTok en meer, voegde Hasan zich bij vele gelijkgestemde posters die kritisch waren over de kroon en de heerschappij van koningin Elizabeth.

Kort na het plaatsen van een spervuur ​​​​van op koningin Elizabeth gerichte inhoud op bijna elk sociale-mediaplatform waartoe hij toegang heeft, onthulde Hasan dat hij was verbannen van TikTok. Het is onduidelijk of de politieke streamer werd verboden vanwege zijn opmerkingen over koningin Elizabeth. Het is heel goed mogelijk dat Hasan de servicevoorwaarden van TikTok heeft geschonden of dat hij automatisch is verbannen uit massale rapporten van mensen die boos zijn op zijn berichtgeving.

In reactie op zijn verbod, Hasan schreef op Twitter, “Eerst kwamen ze voor Andrew Tate, nu ik.” Schertsend verwijzend naar de verdeeldheid zaaiende figuur Andrew Tate met wie hij de hoofden stootte, die Hasan hielp de-platform te de-platformen op sociale-mediaplatforms, neemt Hasan zijn verbod duidelijk niet al te serieus.

Hoewel Hasan’s TikTok-account en alle eerdere video’s nog steeds toegankelijk zijn, is het onduidelijk of de Twitch-streamer nieuwe inhoud op het account kan plaatsen. Gezien de enorme verontwaardiging van de fans van Hasan die klaagden over het plotselinge verbod, is het onwaarschijnlijk dat de schorsing van TikTok door de politieke commentator nog lang zal duren.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in