Hasan springt op TikToker omdat hij beweert dat hij een “massief gouden kubus” heeft gekocht

0
12


Gepubliceerd: 2023-01-02T20:08:45

Bijgewerkt: 2023-01-02T20:08:59

Twitch-ster Hasan barstte los in een hilarische tirade tegen een TikTok-commentator die beweerde dat de beroemde streamer een “gouden kubus” had gekocht ter waarde van $ 11,8 miljoen.

Hasan is een van de meest prominente streamers van Twitch. Met meer dan 2,3 miljoen volgers op het platform, staat Hasan bekend om zijn politieke commentaar, evenals zijn populaire ‘Fear&’-podcast en zijn humoristische interacties met andere online omroepen.

De streamer is in het verleden onder vuur komen te liggen vanwege enkele van zijn persoonlijke aankopen – een van de meest opvallende is een Porsche van $ 200.000 die hij in februari 2022 terugkocht, bovenop een huis in Hollywood ter waarde van $ 2,7 miljoen.

Artikel gaat verder na advertentie

Sommige kijkers hadden een kritische blik op Hasan vanwege deze aankopen, aangezien de invloedrijke politieke opvattingen hem in het verleden fouten hebben gemaakt bij rijke publieke figuren.

Hasanabi danst naast zijn nieuwe Porsche van $ 200.000YouTube: Hassan

Het is een situatie die zich van tijd tot tijd voor de streamer blijft voordoen… maar de meest recente kritiek op hem dreef Hasan op een hilarische manier naar het breekpunt.

Tijdens een recente uitzending uitte Hasan zijn grieven met een commentator op TikTok die ten onrechte beweerde dat de streamer een “gouden kubus” had gekocht voor $ 11 miljoen, in strijd met de schijnbare aankoop vanwege zijn politieke neigingen.

“Hasan is onuitstaanbaar”, schreef de commentator. “Hij beweert nooit te hebben beweerd dat hij een socialist was, maar heeft dat letterlijk gedaan en geeft vervolgens 11 miljoen uit aan een gouden kubus.”

Artikel gaat verder na advertentie

Ostonox hoe ik hasanabi geannuleerde video kreegYouTube: Ostonox

YouTuber Ostonox maakte een satirische tweet over Hasan’s vervalste aankoop van een gouden kubus van $ 11,8 miljoen in februari.

Toen een andere commentator hem benaderde en zei dat Hasan nog nooit zo’n aankoop had gedaan, antwoordde de TikToker: “Misschien was dat een rare droom die ik had, maar ik heb nog steeds een hekel aan hem.”

Hasan had er genoeg van en haalde uit naar de TikToker in een epische tirade. “Hoe kan hij zo verdomd stom zijn!” hij schreeuwde. “Hoe? Hoe overleef je de planeet? Hoe? Vergeet je soms te ademen?”

“Letterlijk is het zoiets van: ‘Ik hou gewoon niet van die klootzak. Ik zag hem in een droom.’”

Natuurlijk, Hasan heeft nooit een gouden kubus gekocht voor $ 11 miljoen. Het onderwerp kwam voort uit een satirische tweet die in februari werd gepubliceerd te midden van alle controverses over de aankoop van een Porsche door Hasan, waarbij YouTuber ‘ostonox’ de streamer photoshopte met een afbeelding van een gouden kubus.

Artikel gaat verder na advertentie

Blijkbaar was de foto overtuigend genoeg dat sommigen dachten dat het echt was… iets dat Hasan op dit moment duidelijk moe is om te horen.

Het is echter geen huid van zijn neus, aangezien hij gerangschikt is als een van de meest bekeken Twitch-streamers van 2022 naast andere spraakmakende namen zoals xQc en Ibai.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in