Hasan bestempelt TikTok als ‘domste social media-platform’ na verrassingsverbod

0
93


Twitch-streamer en politiek commentator Hasan Piker heeft de moderatierichtlijnen van TikTok bekritiseerd nadat hij een week lang verbod op het platform had gekregen.

TikTok heeft veel kritiek gekregen van zijn gebruikers over zijn striktere dan de meeste inhoudsrichtlijnen en nu komen de regels van de korte app onder vuur te liggen van een van de grootste streamers ter wereld.

Hasan ging naar een ander platform om te klagen over de manier waarop de richtlijnen worden nageleefd en smeekte iemand om hem uit te leggen wat hij precies had gedaan om in de eerste plaats een verbod te verdienen.

Waarom Hasan denkt dat TikTok het “domste sociale mediaplatform” ter wereld is

Nadat hij merkte dat hij op 14 augustus werd geblokkeerd, kwam de streamer op Twitter om zijn grieven te uiten.

De screenshot die hij deelde, onthulde dat de audio van een van zijn video’s was gestript vanwege een of andere vorm van overtreding, maar het geluid werd onmiddellijk hersteld nadat uit een beroep bleek dat hij niets verkeerd had gedaan.

Er is geen andere update tussen dat moment en de melding dat hij een week lang niet kan posten vanwege “meerdere schendingen” van de bovengenoemde communityrichtlijnen.

“Ik verlies mijn verstand met hun communityrichtlijnen. Maak het me duidelijk, alsjeblieft, “de Twitch-superster smeekte.

Hoewel een opschorting van een week van posten misschien niet de grootste deal lijkt voor degenen aan de buitenkant, is het de moeite waard om te onthouden dat de 31-jarige bijna 300.000 volgers op het platform heeft en bijna dagelijks berichten plaatst.

Die video’s worden elk tienduizenden bekeken, en velen klimmen ook ruim boven de miljoen afspeelpunten, wat betekent dat hij het misloopt om elke dag voor nieuwe ogen te komen dat het platform hem blokkeert om te posten.

Hoewel hun methoden voortdurend de woede hebben gewekt van grote makers van inhoud, lijkt het er niet op dat TikTok zijn moderatiemethoden binnenkort zal veranderen.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in