Harvest Snaps lanceert muziekgestuurde TikTok-ervaring

0
110


Debuut TikTok-activering doet beroep op Gen Z Snackers

FAIRFIELD, Californië., 25 aug. 2022 /PRNewswire/ — Oogst Snaps, de originele plantaardige snack en het vlaggenschipmerk van Calbee America, Inc., brengt dit najaar een muziekgestuurd TikTok-effect tot leven dat is ontworpen om studenten in de VS aan te trekken en te betrekken. Gemaakt in samenwerking met Cutwaterhun digital creative agency of record, het effect getiteld “Geluiden vastleggen” is direct toegankelijk via TikTok (@harvestsnaps_official) of door de QR-code te scannen op het onlangs gelanceerde Mixed Snack Pack van Harvest Snaps. Dit bag-in-bag, sixpack-aanbod van vegetarische snacks omvat de bestverkopende smaken Lightly Salted en Tomato Basil, samen met Crunchy Loops Sour Cream en Onion. Elke single-serve tas is perfect geportioneerd en ideaal voor rugzakken of handtassen.

Vernoemd naar de leuke, pittige producten, nodigt Snap Sounds het publiek uit om hun eigen snack-geïnspireerde muziek te creëren via hoofdbewegingen. Elke beweging triggert een van de zes beats, waarvan vele opgenomen geluiden zijn die rechtstreeks uit de verpakking en producten van Harvest Snaps worden gehaald, zoals de gedenkwaardige crunch die optreedt wanneer je de snack eet. Gebruikers kunnen alleen en met vrienden jammen en zang, instrumenten en zelfs danschoreografieën maken. Het mooie van de beats is dat ze een eigen sonische identiteit creëren voor Harvest Snaps die er eerder niet was. Bekijk voorbeelden van @veryveryvinny HIER, @stavemusicofficial HIER en @andy_morris HIER.

“We houden van het idee om muziek te maken tijdens het snacken, en TikTok is het perfecte platform om een ​​jongere groep consumenten te bereiken die hongerig is naar gezondere, lekkere snacks en leuke ervaringen”, zegt hij. Sandra Pay, hoofd Marketing van Calbee America, Inc. “Snap Sounds is ontworpen om deze studenten aan te spreken, die hunkeren naar snacks die beter voor jou zijn en op een persoonlijke manier willen communiceren met de merken die ze kopen.”

Om de bekendheid van de campagne te vergroten en de verkoop van het Mixed Snack Pack in de detailhandel te stimuleren, activeert Harvest Snaps gerichte advertenties op sociale media, partnerschappen met influencers, een landelijk programma voor bemonstering van hogescholen en tijdelijke kortingsbonnen voor alle Harvest Snaps-items. Het publiek kan zijn eigen “Snap Sounds”-beats maken op TikTok hier. #SnapSounds #HarvestSnaps #FYP #SnackReview #Snacks #SnapUpTheGoodness #SnackAttack

Het Mixed Snack-pakket van Harvest Snaps is beschikbaar voor landelijke retailers om mee te nemen voor een adviesprijs van $ 6,99 en rechtstreeks verkocht aan consumenten op HarvestSnaps.com.

Over Calbee America, Inc.

Sinds het uitbreiden van Japan in 1970 was het Calbee-team gepassioneerd door het maken van plantaardige, voedzame snacks van hoogwaardige ingrediënten die een glimlach op uw dag toveren. Hun mantra is om “De kracht van de natuur te oogsten”, wat wordt aangetoond door hun vlaggenschip Harvest Snaps-merk gemaakt van groenten als het nummer 1 ingrediënt. Het produceren van haar producten in Fairfield, CA, Hout, CAen Senatobia, MS, blijft het bedrijf innoveren met nieuwe rode linzen Crunchy Loops en San Joaquin Almond Nut Chips. Bezoek https://calbeena.com/ voor meer informatie. Bezoek ook HarvestSnaps.com en volg @harvestsnaps op social media.

BRON Oogstsnaps

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in