Halsey probeert TikTok’s ‘Teenage Dirtbag’-trend als ‘OG Tumblr Girlie’ – Billboard

0
102


Sorry, maar Halsey krijgt het laatste woord in de strijd van de originele Tumblr-meisjes.

Op zondag deelde de zangeres van “I am not a woman, I’m a God” haar kijk op TikTok’s “Teenage Dirtbag”-trend – zij het in plaats daarvan van Instagram – die bestaat uit gebruikers die throwback-afbeeldingen delen van hun tienerjaren die zijn ingesteld op een versnelde up-versie van Wheatus’ kenmerkende hit uit 2000.

“Deze trend doen als een OG Tumblr-meisje”, schreef de 27-jarige over de video, waarin ze voor het eerst te zien was in de huidige tijd met een gewaagde blauwe oogschaduwlook. “Sorry maar het is voorbij.”

Ontdekken

Ontdekken

Bekijk de nieuwste video’s, grafieken en nieuws

Bekijk de nieuwste video’s, grafieken en nieuws

Terwijl het refrein ronddraait, doen de throwback-beelden dat ook. De video verandert dan in een snelle opeenvolging van de zangeres rond 2014, inclusief stijlvolle polaroid-snaps, haar blauwe, grijze, blonde en roze haarmomenten, evenals een jaarboekafbeelding van een pre-fame Ashley Frangipane met een bril en opzij vallend haar .

“You were red…” Halsey ondertitelde de video, verwijzend naar de tekst van haar single “Colors” uit 2015 van haar debuutstudio-album, Badlands.

Halsey is verre van de eerste beroemdheid die op de “Teenage Dirtbag”-trend springt: Joe Jonas, Charli XCX en Paris Hilton hebben allemaal meegedaan aan het plezier, waardoor de streamingnummers van Wheatus enorm zijn gestegen in het licht van de nieuwe populariteit van het nummer. Volgens Luminate sprong “Teenage Dirtbag” van 932.000 officiële on-demand streams in de VS voor de trackingweek die eindigde op 4 augustus naar 2,1 miljoen in de week die eindigde op 11 augustus, hoewel de track nog moet verschijnen op een Aanplakbord grafiek.

Zie hieronder hoe Halsey de trend “Teenage Dirtbag” een kans geeft.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in