Great Dane schommelt graag met het kleine meisje van de buren in schattig TikTok

0
12


Een hond en een meisje hebben misschien het perfecte spel uitgevonden voor een dagje in de tuin.

TikToker Nicole Laster Gana nam haar kleinkind mee voor een ritje op de schommel. Maar de Duitse Dog Todd van de buurman had andere plannen met de kleine. Het is geen verrassing dat het ras al lang de “zachte reuzen” van de hoektanden wordt genoemd. Dat maakt ze geweldig met kinderen en zelfs andere dieren.

Het meisje zwaaide heen en weer in een roze schommel die aan een boomtak was bevestigd. Toen kwam Todd langs om haar te duwen.

‘Je krijgt het, Todd,’ zei de oma.

Elke keer dat de schommel achteruit ging, sprong Todd opzij. Het meisje giechelde hysterisch elke keer dat de hond sprong.

De schattige video kreeg 1,3 miljoen views op TikTok.

Kijk hoe deze saaie slaapkamer in Brooklyn in slechts één dag een moderne ontsnapping uit het midden van de eeuw wordt:

“Ik kan niet zeggen wie het meeste plezier heeft”, zei een gebruiker.

“Ik weet niet wat beter is, deze opbloeiende vriendschap, de lach of het feit dat zijn naam Todd is”, een ander Geplaatst.

“Mijn vorige Deen vond het GEWELDIG om dit met onze peuter te doen en hij vond het ook geweldig en barstte in lachen uit”, een TikToker toegevoegd.

“Je hoeft er niet eens te zijn Todd is een volledig gekwalificeerde oppas”, een persoon antwoordde.

“Dat is het. Ik moet een baby voor mijn hond krijgen,’ iemand commentaar gegeven.

Kijk hoe deze kleine slaapkamer in slechts één dag een opknapbeurt krijgt:

In The Know is nu beschikbaar op Apple News — volg ons hier!

Het bericht Great Dane zwaait graag met het kleine meisje van de buren in het schattige TikTok verscheen eerst op In The Know.

Meer van In The Know:

Onwetende UPS-chauffeur onderbreekt hilarisch de online winkelgrap van zijn vrouw: ‘Die vent verdient loonsverhoging voor zijn timing’

Moeder is geschokt als Starbucks-barista haar laat weten dat haar gezicht niet gemengd is: ‘Ik ben al 4 uur het huis uit’

Meer dan 30.000 Amazon-shoppers zijn dol op deze luxe zijden kussensloop voor beter haar en een betere huid – en het is eigenlijk betaalbaar

Meer dan 6.000 Amazon-shoppers (inclusief ikzelf) zweren bij deze leave-in conditioner – het laat je haar geweldig ruiken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in