Grappig ‘hoe lang leven gembers’ meme amuseert TikTok

0
104


TikTok-gebruikers zijn geobsedeerd door een reeks memes over hoe lang iets leeft.

Eerst was er ‘hoe lang leven idioten’, toen kwam ‘hoe lang leven korte mensen’, nu is ‘hoe lang leven gembermensen’ hier.

Ze volgen allemaal hetzelfde grappige idee en Gen-Z lijkt erg geamuseerd te zijn door hen. Als je in de war bent, lees dan verder voor een volledige uitleg…

Percy Jackson en de Olympiërs | Officiële trailer | Disney

BridTV

11249

Percy Jackson en de Olympiërs | Officiële trailer | Disney

https://i.ytimg.com/vi/ov5meCMJO7U/hqdefault.jpg

1095784

1095784

centrum

13872

‘Hoe lang leven gingers’ meme gaat viraal

De virale meme ziet hoe TikTok-gebruikers hun gember-tienervrienden een screenshot sturen waarin staat dat roodharigen maar 10 tot 13 jaar of 10 tot 15 jaar leven.

De schermafbeelding ziet eruit alsof het een echt feit van Google is, maar het is eigenlijk gewoon een gephotoshopte afbeelding die mensen hebben verzonnen als een grappige grap.

Mensen sturen de meme naar hun gembervrienden die tussen de 10 en 13 jaar oud zijn als een grappige grap die suggereert dat ze binnenkort zullen overlijden.

Natuurlijk niet, maar het is de manier waarop TikTok-gebruikers een hilarische grap uithalen met hun gembervrienden door hen te vertellen dat ze niet lang meer zullen leven vanwege hun haarkleur.

Er is een hele reeks memes

‘Hoe lang leven gingers’ is een van een hele reeks ‘hoe lang leef je’-memes die dit jaar online viraal zijn gegaan.

Het begon allemaal met de ‘hoe lang leven idioten’-grap die in maart 2022 viraal ging en zag hoe mensen hun ‘domme’ vrienden in de maling namen door hen te vertellen dat ze niet lang meer zouden leven.

De trend begon toen mensen de vraag daadwerkelijk in Google doorzochten en de resultaten 12 tot 15 jaar kregen, wat mensen totaal hilarisch vonden.

‘Hoe lang leven idioten’ video’s hebben miljoenen views op TikTok en de trend nam de app eerder in 2022 over.

Sindsdien zijn er nog veel meer geweest, zoals ‘hoe lang leven emo’s’ en ‘hoe lang te kort mensen leven’, maar het antwoord op deze verschijnt niet echt op Google.

De leeftijdscategorie in de memes kan variëren, maar het is altijd iets van 10 tot 13, 10 tot 15 of 12 tot 18.

TikTok is geobsedeerd door de virale trend

Het is een vrij zinloze trend, maar internetgebruikers zijn niettemin zeer geamuseerd en duizenden sturen de grappige memes naar hun vrienden.

De grappen inspireerden zelfs een virale trend waarbij de uitdrukking “Ik zal je nooit vergeten” sms’t naar iemand die tussen de 10 en 13 jaar oud is.

Het suggereert dat de persoon binnenkort zal overlijden, aangezien de gephotoshopte Google-afbeelding zegt dat gembermensen maar een levensduur van 10 tot 13 jaar hebben.

Naast de teksten voeg je de track toe Jou nooit vergeten door Zara Larsson en MNEK, zoals de persoon zegt dat ze ze niet zullen vergeten nadat ze zijn overleden.

Ander nieuws: alle Starbucks-drankjes zijn in september voor de helft korting, maar de aanbieding is niet voor iedereen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in