GMA Network-accounts blijven leidend op Facebook en TikTok – Manila Bulletin

0
67


GMA Network blijft het toonaangevende Filippijnse tv-netwerk op Facebook en Tiktok, die twee van de belangrijkste sociale-mediaplatforms van het land blijven.

Op Facebook heeft de GMA Network-pagina op het moment van schrijven 22.392.031 likes verzameld.

Omdat het aantal vind-ik-leuks meer impact heeft dan het aantal volgers, definieert het Facebook-helpcentrum vind-ik-leuks als een gebruiker die “ondersteuning toont voor de pagina en dat ze inhoud ervan willen zien. De pagina wordt weergegeven als leuk gevonden in het gedeelte Over van het profiel van die persoon.’ Aan de andere kant, “wanneer iemand een pagina volgt, betekent dit dat ze updates over de pagina in hun nieuwsfeed kunnen ontvangen.”

Volgens gegevens van Sprout Social uit augustus 2022 loopt de Facebook-pagina van GMA Network ook voor op de concurrentie op het gebied van openbare betrokkenheid, of het aantal keren dat gebruikers hebben gereageerd op, commentaar hebben gegeven op of berichten hebben gedeeld tijdens een geselecteerde periode – wat een aanzienlijke mate van hoe overtuigend de inhoud van de pagina is. GMA haalde gemiddeld 13,5 miljoen, bijna het dubbele van zijn concurrent.

Enkele van de belangrijkste Facebook-inhoud van GMA Network omvat Kapuso ArtisTambayan, Kapuso Watchfest, Kapuso Exclusives, Program Online Exclusives van GMA-programma’s, Kapuso Stream en Kapuso Covers.
Met name het eerder uitgezonden GMA Afternoon-drama ‘Bihag’, dat werd geüpload op Kapuso Watchfest van 10 augustus tot 3 september, had al een totaal van 125,9 miljoen views en 2,8 miljoen engagementen voor al zijn afleveringen vanaf 6 september 2022. ‘The Millionaire’s Wife’, dat pas op 4 september werd gelanceerd, heeft al 12,8 miljoen views en 281.8K engagementen.

Facebook heeft in april 2022 86,6 miljoen actieve gebruikers in het land, wat volgens Meta’s advertentiebronnen de 6e plaats bereikte van landen met de meeste Facebook-gebruikers wereldwijd.
Op TikTok heeft de officiële GMA Network-handle nu 1,3 miljoen volgers en 17,9 miljoen likes vanaf 5 september.

Enkele van de topposts zijn afkomstig van de dagelijkse showbizz-nieuwsupdates ‘Kapuso Showbiz News’, Kapuso Rewind, die hoogtepunten zijn van eerdere GMA-shows, TikTok Live van Kapuso-artiesten en exclusieve achter de schermen.

Running Man Philippines, dat 236,3 miljoen videoweergaven op TikTok binnenhaalde met zijn officiële hashtag #RMPHGrandFanFest, hield onlangs een Grand Fan Fest bijgewoond door de cast van Glaiza De Castro, Ruru Madrid, Buboy Villar, Lexi Gonzales, Kokoy de Santos, Angel Guardian en Michael Diaz.

GMA Network werd ook genomineerd voor de Top Entertainment Award, in de categorie Selectie van de jury, in de 2022 TikTok Awards Filippijnen.

Ondertussen werden ook andere GMA Network TikTok-accounts opgenomen in de top PH-nieuwsuitgevers met de hoogste volgers op TikTok vanaf 2 september. Dit waren de respectievelijke TikTok-handvatten van Kapuso Mo, Jessica Soho, GMA Public Affairs, Unang Hirit, 24 Oras , GMA News, evenals Born to be Wild.

Wereldwijd staan ​​de Filippijnen op de 7e plaats van landen met de meeste TikTok-gebruikers. Cijfers uit de advertentiebronnen van ByteDance geven aan dat het land in april 40,4 miljoen actieve TikTok-gebruikers van 18 jaar en ouder heeft.

De uitgebreide invloed van het Kapuso-netwerk op zowel Facebook als TikTok suggereert dat een groot aantal doelgroepen ervoor kiezen om op sociale media te worden vermaakt door GMA’s eersteklas inhoud waar Kapuso-fans zich nog steeds mee bezig houden.

Ontvang de laatste updates op de officiële website van GMA Network www.gmanetwork.com of @gmanetwork op Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en TikTok.

SCHRIJF U IN VOOR DE DAGELIJKSE NIEUWSBRIEF

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in