‘Girl In The Yellow Dress’ zet TikTok in brand op zoek naar haar ‘Stink’

0
86


Of je nu een fan bent van haar inhoud of merkt dat je langs haar dans sketches scrolt, je hebt de gele jurk dame je ‘For You’-pagina (FYP) op TikTok zien tegenkomen, op zoek naar haar stank.

Shuntel Renay noemt zichzelf de dame in de geel/groene jurk op TikTok, waar ze mini-dance sketches deelt met Monica’s 90s hit “Why I Love You So Much”, terwijl ze op willekeurige locaties hoog en laag kijkt voor haar ex-bae.

In juli pronkte ze met haar zomerse boodschappen met volgers, met een hele reeks vurige looks, waaronder de gele mini-jurk met open rug. Renay’s eerste virale video in verband met de jurk kreeg steun en spot voor het uitvoeren van de TikTok-dans in het openbaar.

In de clip benadert Renay een man voor een rijdende vrachtwagen van Uhaul en begint te dansen op de man voordat hij afkeurend wegrent.

“Als je je liefde van me afpakt, word ik gek.. Ik word gek!” Renay ondertitelde haar eerste video.

In de volgende video zoekt Renay hoog en laag naar haar ex op wat vroeger hun favoriete plek was om te eten terwijl ze dansten voor de restaurantmedewerkers.

“Als je naar de favoriete plek van je ex komt in de hoop dat hij er is”, schreef ze bij de clip.

De volgende video die op TikTok wordt gedeeld, toont Renay in een sportschool terwijl ze op een trainingsmachine zit voordat ze de dansbewegingen loslaat op zoek naar haar ex.

Renay beëindigt haar zoekfeest niet snel omdat ze meer dan 9,9 miljoen likes en 670.000 volgers op TikTok heeft verzameld.

Renay begon enkele negatieve opmerkingen te ontvangen omdat ze de sketches na haar Home Depot-video op zoek naar haar ex bleef posten, die meer dan vijf miljoen views heeft.

“Iemand komt dit meisje helpen deze man te vinden, ze werkt op mijn zenuwen”, luidde een opmerking.

“Je rent hem weg met deze irritante video’s”, merkte een andere gebruiker op.

Renay’s fans vragen haar voortdurend om de sketches op te voeren op verschillende nieuwe locaties die ze in de commentaren voorstellen en om liefde te tonen.

Ondanks de gemengde recensies, is Renay doorgegaan met het posten van hilarische clips die door de stad dansen op zoek naar die man.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in