Gevonden op de FYP: TikTok-haartrends waar we van houden

0
21


We besteden veel tijd aan het scrollen door onze FYP op TikTok … zoals, veel tijd. Al die tijd die we aan de klok-app hebben besteed, zijn we een aantal tips, trucs, productrecensies en meer tegengekomen. Sommige zijn het niet waard om te delen, maar andere zeker wel. Dus brengen we onze FYP naar je toe en maken er een For van Ons Bladzijde. Ontdek de maker om te volgen, hack om te proberen en product om te kopen dat we op de FYP hebben gevonden!

TikTok FYP haar |  Mane-verslaafden
(Bron afbeelding: Pexels / Cottonbro Studio)

TikTok Creator om te volgen

@BigHeadJustice

Justice (@bigheadjustice) combineert twee van onze favoriete dingen: haar en kunst. Ze creëren enkele van de meest verbluffende afro-kapsels met enkele van de meest inventieve accessoires die je maar kunt bedenken, waaronder LED-verlichting en kerstboomversieringen. Dus als je erover denkt om je afro te laten groeien of er al een hebt, zullen de afrokunstvideo’s van Justice je inspireren om plezier te hebben met je haar.

TikTok-hack om te proberen

Gedraaide Franse vlecht

Franse vlechten zijn lastig te beheersen. Zelfs na al onze jaren dat we ze hebben gedaan, vinden we ze nog steeds moeilijk om te doen. Dat is waar deze geniale hack van Nico (@ravioli_nicoli) om de hoek komt kijken. In plaats van te vlechten, draai je het haar en krijg je wat lijkt op een Franse vlecht. Het is een soortgelijk proces als Frans vlechten, hoewel het iets gemakkelijker is om door te werken en we hebben ontdekt dat het ook minder tijdrovend is. Het kost een paar pogingen om het goed te krijgen, maar als je dat eenmaal doet, zijn de resultaten absoluut de moeite waard.

TikTok-product om te kopen

Kristin Ess Signature Haarglans in Copper Penny

$ 14 bij Amazon.com

Een aantal mensen (waaronder een aantal op het hoofdkwartier van Mane Addicts) is het afgelopen jaar in de ban geraakt van koper. Nu de tint steeds populairder werd, zagen we een aantal tips, trucs en productaanbevelingen onze FYP overspoelen. Eén sprong er echt uit: de Kristin Ess Signature Hair Gloss in Copper Penny. We maakten er voor het eerst kennis mee via de recensie van Ansley (@tiny_tobasco), die snel van de grond kwam. Onze inwonende roodharige zweert bij deze glans om de levendigheid en glans tussen salonbezoeken te stimuleren.

Over haarglans gesproken, voor het geval je het nog niet gemerkt hebt, het is momenteel een groot ding op TikTok. Leer er HIER alles over!LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in