Getalenteerde hond slaat opnieuw toe terwijl ze op ezel schildert in virale TikTok-clip

0
95


Een extreem getalenteerde hond heeft het internet verrukt en verzamelde meer dan 106 miljoen likes en meer dan 5,9 miljoen volgers op TikTok.

De Australische herdershond Secret is in mei helaas overleden aan complicaties van leukemie, maar eigenaresse Mary houdt haar herinnering levend door video’s te plaatsen waarin de vele talenten van Secret op de TikTok-pagina @my_aussie_gal worden getoond.

Hond
Een voorraadbeeld van een Australische herdershond. TikTok-ster Secret, van hetzelfde ras, wint postuum fans.
Getty Images

In deze video, die meer dan 800.000 likes heeft en 4,6 miljoen keer is bekeken, is Secret te zien hoe hij een zonsondergang op een leeg canvas schildert.

Secret zet blijkbaar de camera aan met haar neus in de studio van haar zelfgemaakte kunstenaar, en het video-onderschrift luidt: “Welkom bij Dog Ross. Voel je vrij om mee te volgen en je eigen geheime zonsondergang te schilderen. Dat zou ze geweldig hebben gevonden.”

Geheim kan worden gezien door tubes verf naar de camera te brengen, voordat ze op het canvas worden aangebracht om een ​​zonsondergangscène te creëren, compleet met bergen, zon en wolken.

En de talenten van Secret eindigden daar niet. In oudere video’s is ze te zien hoe ze Jenga speelt, helpt met wassen, gitaar speelt, yoga doet en eieren in een kom breekt om een ​​pompoentaart te maken.

Tijdens de ziekte van Secret heeft Mary een GoFundMe-pagina opgezet om geld in te zamelen voor haar behandeling. De twee beste donaties, beide voor $ 5.000, waren van anonieme donateurs en er werd een bedrag van iets meer dan $ 202.000 opgehaald. Secret stierf echter vijf dagen voordat een experimentele beenmergtransplantatie kon worden uitgevoerd.

In een update over GoFundMe van Mary’s vader, Ted, wordt al het resterende geld van de inzamelingsactie in naam van Secret in een non-profitorganisatie gestopt om een ​​remedie voor kanker te vinden.

Volgens het Animal Referral Hospital in Brisbane, Australië, wordt leukemie “de stille moordenaar genoemd… de symptomen van bloedkanker kunnen moeilijk te herkennen zijn totdat de kanker vergevorderd is.”

Het ziekenhuis meldt dat leukemie bij honden 10 procent van alle gediagnosticeerde bloedkankers uitmaakt.

Veel gebruikers uitten in de reacties hun verdriet dat Secret was overleden. Camay1962 schreef: “We missen je allemaal lieve meid! Ik hoop dat het goed met je gaat, Mary. ❤️”, terwijl een andere persoon schreef: “En nu kijk je naar die zonsondergangen van hoog boven. 🌞 We missen je Sectet!♥️”.

Veel gebruikers waren onder de indruk van de talenten van Secret. “Als je je realiseert dat ze in het begin ook op de opnameknop drukte. 😳 En geschilderd?! Wat een getalenteerde hond! 😅”, schreef een gebruiker, terwijl een andere opmerkte: “Deze hond kan beter schilderen dan ik.”

Heb je schattige video’s of foto’s van je huisdier die je wilt delen? We willen de beste zien! Stuur ze in naar life@newsweek.com en ze kunnen op onze site verschijnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in