Genshin Impact TikTok-evenement geeft spelers gratis Primogems

0
13


Genshin-impact organiseert op dit moment een TikTok-evenement om zijn spelers een kans te geven op een aantal gratis Primogems voor het maken van video’s of gewoon om ermee te communiceren in de app. Je krijgt natuurlijk meer beloningen als je het eerste doet, en naast deze missies waarin spelers Primogems gratis krijgen, loopt er nu ook een wedstrijd om een ​​aantal gelukkige en getalenteerde contentmakers te belonen met veel meer Primogems dan ze anders zouden verdienen.

De gemakkelijkste taken van dit TikTok-evenement, ook wel het “Versie 3.2 Short Video Event” genoemd, bestaan ​​uit een paar: Genshin-impact missies die slechts één keer kunnen worden voltooid voor de duur van het evenement. Door te “liken” Genshin-impact video’s die de GenshinImpact32-hashtag gebruiken en de officiële . volgen Genshin-impact TikTok-account, verdien je een paar punten. Door deze evenementpagina te delen die de details in het algemeen behandelt (deze is beter te bekijken op mobiele apparaten), verdien je wat meer.

Anders posten Genshin-impact video’s levert u de meeste punten op voor deze campagne. Op dezelfde site waarnaar hierboven is gelinkt, vindt u een optie om uw verdiende punten in te wisselen voor Primogems. Als je 10 punten verzilvert, krijg je 40 Primogems, dus je kunt er vrij snel een flink aantal verdienen met slechts een paar eenvoudige interacties.

Voor degenen die bijzonder goed zijn in maken Genshin-impact TikToks, je hebt de kans om veel meer te verdienen. Drie afzonderlijke categorieën – meest geliked, meest bekeken en video’s met de meeste interacties – bieden prijzen tot 6.000 Primogems voor het beste van het beste. Die categorieën zullen natuurlijk behoorlijk druk zijn met allerlei soorten mensen die video’s hebben gemaakt voor dit evenement, maar sommige categorieën geven beloningen voor elk maximaal 150 mensen, dus het is niet zo dat alleen de top drie makers van inhoud naar toe gaan winnen.

Dit evenement is nu live vanaf 2 november en duurt tot 16 november. Je kunt de missies alleen tijdens die periode voltooien, maar je punten blijven tot 10 december behouden om ingewisseld te worden voor enkele gratis Primogems.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in