Generatie Z! Verbeter je TikTok-spel en sluit je aan bij de vivo Y Series Clique Squad – Manila Bulletin

0
14


Ben jij een gevatte, creatieve en gepassioneerde Gen Z content creator die pleit voor jongerenvertegenwoordiging in creatieve en innovatieve ruimtes? Bent u op zoek naar het juiste merk dat de jeugd oprecht kracht geeft en moderne kanalen voor innovatie en creativiteit voedt zonder afbreuk te doen aan waarden en functionaliteit? Zoek niet verder, want vivo is op zoek naar jonge merkambassadeurs die zijn visie weerspiegelen om ontwerpgestuurde, gebruikersgerichte en duurzame gadgets te produceren in zowel high-end als midrange-markten.

vivo is een nieuwe vivo Y-serie kliek aan het samenstellen die de ambassadeurs van de serie zal worden!

Fonzi Fonz en Mitch Vlogs zullen elk een kliek van aspirant-leden uit de vivo Y-serie leiden. Deze influencers gaan samen met hun gekozen 2-koppige ensemble video-uitdagingen aan om de sterke punten, mogelijkheden en kracht van de vivo Y35 te demonstreren. Degene die aan het einde van de 4-weekse uitdaging de hoogste punten heeft, wordt de nieuwste ambassadeur van de vivo Y-serie.

Creativiteit, humor en innovatie zijn nodig om de wekelijkse uitdagingen op TikTok aan te gaan. Dus maak je vast en maak je klaar om je TikTok-spel te verbeteren.

#vivoY35 #QuickAsAFlash TikTok-uitdaging

Om de zoektocht naar de volgende kliekambassadeurs een kickstart te geven, zullen Fonzi Fonz en Michelle Vlogs, in feite groepsleiders, deelnemers uitnodigen voor de wedstrijd door de #QuickAsAFlash-uitdaging te doen, waarbij ze zoveel mogelijk taken moeten volbrengen in 35 seconden. Iedereen met creativiteit kan meedoen aan de challenge, zolang ze maar de hashtags #vivoY35 en #QuickAsAFlash gebruiken. Er zijn geen vaste regels over wat voor soort activiteiten je moet doen, zolang je ze maar in 35 seconden voltooit. Je kunt je nagels lakken, een snelle tekening afmaken of zelfs een oude gadget in elkaar zetten – wat je creativiteit ook laat zien, het werkt. Deze uitdaging zal dienen als de eerste ronde van de 3-weekse wedstrijd, dus zorg ervoor dat je inzendingen verslaan!

Deelnemers moeten het vivo Filippijnse TikTok-account en de Y Series Clique-influencer waarmee ze willen meedoen, volgen en taggen om hun inzending geldig te laten zijn.

De influencers, onder begeleiding van vivo-vertegenwoordigers, zullen dan uit de deelnemers kiezen die het waard zijn om deel uit te maken van hun respectievelijke kliekjes.

De twee deelnemers met de meeste TikTok-weergaven plus likes aan het einde van de week worden gekozen om deel uit te maken van het Clique-team van influencers. *Tijdens dit punt kunnen alle smartphones worden gebruikt om een ​​inzending voor de uitdaging in te dienen*

Versla de uitdaging voor snel opladen van 44 W

Nu de influencers hun kliekjes hebben afgerond, is het tijd voor hen om hun allereerste uitdaging samen aan te gaan, de #vivoY35BeatThe44wFastChargeChallenge. De influencers gaan aan de slag met de uitvoering van deze challenge. Ze moeten een taak binnen 20 minuten voltooien terwijl ze hun vivo Y35 tegelijkertijd opladen.

Om de uitdaging te vergroten, zullen hun kliek-teamgenoten de uitdaging volgen met respectievelijk een andere smartphone en de vivo Y35.

Dit laat zien hoe snel de vivo Y35 zijn batterij terugkrijgt met behulp van zijn 44W FastCharge-technologie. Ja dat klopt! De vivo Y35 heeft een optimaal laadvermogen waarmee de batterij van een telefoon in slechts 40 minuten van nul naar 100 procent kan worden opgeladen! Deze premium telefoon wordt ondersteund door een grote batterij van 5000 mAh en zorgt voor ongeveer 14 uur videostreaming of gamen, dus geen zorgen meer over plotseling leegraken van de batterij op plaatsen waar een stopcontact moeilijk te vinden is.

De groep met het hoogste totaal aantal views en likes/hartreacties wordt de winnaar van de ronde.

Uitdaging organiseren

Met de enorme interne opslagcapaciteit van de vivo Y35 was multitasken nog nooit zo eenvoudig. Voor de derde en laatste ronde van de competitie zullen de groepen worden gevraagd om een ​​multitasking-uitdaging te doen door meerdere apps tegelijkertijd te gebruiken. De influencers gaan de uitdaging aan met de vivo Y35. Hun kliekleden zullen binnenkort volgen met andere smartphonemodellen versus de vivo Y35.

Deze uitdaging benadrukt het belang van voldoende opslagruimte om de telefoon soepel te laten werken. Raad eens? De vivo Y35 heeft meer dan genoeg met zijn 256GB ROM die tot 1TB extensie ondersteunt via een aparte SD-kaart – en dat is al een gigantische ruimte!

De totale geconsolideerde likes en shares van de kliek zullen dienen als de score van het team. Wie de hoogste score heeft, wint de ronde.

De jacht op de volgende Y-serie Ambassador!

Voor het moment van de waarheid – resultaten! De ploeg met de hoogste algemene score plus het totale aantal weergaven en likes aan het einde van de 4-weekse uitdaging zullen de nieuwste kliekambassadeurs van de vivo Y-serie zijn!

Het winnende kliek-team is niet alleen ambassadeurs, maar heeft ook de kans om een ​​gloednieuwe vivo Y35-eenheid en meer Y-serie smartphones van vivo mee naar huis te nemen.

Ga de uitdaging aan, gebruik de officiële hashtags en krijg de kans om de kans van je leven te krijgen als ambassadeur van de vivo Y-serie! Blijf op de hoogte om meer te weten te komen over de competitie en de laatste updates van vivo door de officiële social media-pagina’s te volgen op TikTok, Facebook, Instagram, Twitteren YouTube.

SCHRIJF U IN VOOR DE DAGELIJKSE NIEUWSBRIEF

KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVENLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in