‘Geen bericht over internetverbinding’ heeft gebruikers gefrustreerd

0
9


TikTok-gebruikers hebben hun frustratie geuit, omdat velen hebben onthuld dat ze de ‘geen internetverbinding’ hebben gekregen bericht. Tegelijkertijd onthulden velen dat hun upload vastliep. Hoewel TikTok niet heeft onthuld wat er is gebeurd, is het heel goed mogelijk dat de servers niet beschikbaar zijn.

Verschillende gebruikers hebben hun frustratie naar platforms zoals Twitter gebracht, waar mensen hebben gesproken over enkele van de problemen waarmee ze werden geconfronteerd.

Ondertussen zijn er anderen die deze gelegenheid proberen te gebruiken om enkele hilarische memes te delen.

Foto-illustratie door Drew Angerer/Getty Images

Geen bericht over internetverbinding’ heeft gebruikers gefrustreerd

Veel mensen merkten op dat wanneer ze probeerden in te loggen op het platform, ze het bericht ‘geen internetverbinding’ kregen, hoewel hun netwerk perfect werkte.

Ondertussen klaagden sommigen dat ze probeerden een video naar de app te uploaden, maar het is vastgelopen, wat suggereert dat slechts 61% ervan is voltooid.

Het lijdt geen twijfel dat velen hierover van streek zijn geraakt en zich naar Twitter haasten om antwoorden te vinden.

Gebruikers reageren op het uitvallen van TikTok

Het duurde niet lang voordat mensen op Twitter kwamen in de hoop een antwoord te vinden. Helaas is de enige verklaring die mensen hebben kunnen vinden dat de app voor de meesten van hen niet werkt en voor de meerderheid van de gebruikers niet werkt.

Een gebruiker schreef: “mijn telefoon opnieuw opstarten en mijn TikTok 50 keer opnieuw laden &&& alles doen wat in mijn macht ligt om te proberen tik tok aan het werk te krijgen en dan erachter te komen dat het gewoon niet werkt.”

Een ander leek een soortgelijke ervaring te hebben als ze schreven: “Ik ren naar Twitter om te zien of iemand iets zegt over #tiktok geen internetverbinding.”

“De internetverbinding van Tiktok had me even gestrest”, zei een ander.

Een andere gebruiker waarschuwde anderen om geen video te uploaden terwijl de app niet beschikbaar was, zoals de gebruiker schreef: “Ik heb net geprobeerd een video te uploaden op #tiktok – mijn video is nooit geüpload en nu is hij ook uit concepten verdwenen!”

Foto door Chesnot/Getty Images

Heeft TikTok gereageerd?

Op dit moment heeft TikTok nog niet onthuld wat er mis is met het platform. Daarom zullen gebruikers gewoon moeten wachten tot de app snel weer beschikbaar is.

Meestal worden deze problemen automatisch opgelost. We raden u echter aan om de update in de gaten te houden, aangezien sociale-mediaplatforms de neiging hebben om bugs en glitches op te lossen door hun software bij te werken.

Ander nieuws: wanneer komt Spotify Wrapped 2022 uit?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in