Gedateerd en gerelateerd Joey Roppo leeftijd, Instagram, TikTok, lengte, baan

0
98


Gedateerd en Verwant arriveert op Netflix op 2 september. Terwijl we wachten op de première van de nieuwe originele Netflix-serie, leren we de deelnemers kennen. De volgende op de lijst is Joey Roppo.

Gedateerd en gerelateerd is een datingserie geproduceerd door Great Scott Media en Main Event Media. De titel van de show zal je misschien een beetje van de wijs brengen, maar ik beloof je dat het niet is wat je denkt. Het is een dating-experiment georganiseerd door Te heet om te hanteren’s Melinda Berry. Het volgt broers en zussen terwijl ze proberen elkaar te helpen liefde te vinden. En natuurlijk is er een geldprijs van maar liefst $ 100.000 voor de winnende familie.

Dus wie is? Gedateerd en gerelateerd deelnemer Joey Roppo? We hebben hieronder alles gedeeld wat er te weten valt over Joey!

Joey Roppo leeftijd

Joey is 28 jaar oud en komt uit Seattle, Washington. Momenteel woont hij echter in Los Angeles, Californië. Hij is de oudere overbezorgde broer van Corrina Roppo.

Joey Roppo Instagram

Je vindt Joey op Instagram op @joeyroppo. Hij heeft meer dan 1k volgers en 25 berichten. Als je door zijn pagina bladert, zul je snel merken dat hij het leuk vindt om lichaamsfoto’s en foto’s van zichzelf en zijn zus te posten. Zijn meest recente berichten hebben betrekking op: Gedateerd en gerelateerd. Ten slotte zal zijn aantal volgers aanzienlijk toenemen zodra iedereen hem in de reality-serie ziet.

Joey Roppo TikTok

Joey is te vinden op TikTok aan het handvat @joeyroppo. Op 30 augustus heeft hij 7.883 volgers. Net als zijn aantal volgers op Instagram, zal zijn aantal TikTok-volgers binnenkort aanzienlijk toenemen. De meeste van zijn berichten zijn video’s van hem die danst. Hij heeft ook een paar video’s van hem en zijn zus die dansen. Als je zijn inhoud leuk vindt, moet je hem volgen.

Joey Roppo hoogte

Joey staat naar verluidt op 6 voet 2 duim lang. Hij heeft bruin krullend haar en blauwe ogen.

Joey Roppo baan

Volgens Joey’s biografie van Netflix is ​​hij een douane-expediteur. Het is echter niet bekend waar hij werkt. Nu hij klaar is om in te schitteren Gedateerd en gerelateerd, hij is ook een tv-persoonlijkheid. Daarnaast speelde hij basketbal voor zijn alma mater, Central Washington University.

Je kunt Joey Roppo vangen in Gedateerd en gerelateerd streaming op Netflix op 2 september!LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in