Gebruikers van iPhone 14 Pro-camera’s melden beverigheid, ruis bij gebruik van Instagram, TikTok

0
80


iPhone 14 Pro-gebruikers melden dat de camera van het nieuwe vlaggenschip van Apple behoorlijk wankel wordt en rare geluiden maakt tijdens het gebruik in apps van derden, zoals Instagram en TikTok.

Sommige iPhone 14 Pro-gebruikers hebben sociale-mediaplatforms zoals Twitter bestormd om hun rommelige camera-ontmoeting op hun $ 1.000 smartphones te delen.

Apple iPhone 14

(Foto: BRITTANY HOSEA-SMALL/AFP via Getty Images)
De nieuwe iPhone 14 en 14 Plus wordt getoond tijdens een lanceringsevenement voor nieuwe producten in Apple Park in Cupertino, Californië, op 7 september 2022.

Gebruikers van iPhone 14 Pro-camera’s melden trillen, ruis

Volgens het laatste nieuws van The Verge ontdekten sommige mensen die de geheel nieuwe Apple iPhone 14 Pro en de 14 Pro Max in handen kregen, een behoorlijk serieus probleem.

Er zijn twee problemen die deze iPhone 14 Pro-gebruikers onthullen. De eerste laat zien dat de cameralens van de high-end telefoon oncontroleerbaar lijkt te trillen. Dus foto’s en video’s worden frustrerend wazig, alsof je je handen overmatig schudt.

Ondertussen is het tweede probleem iets minder lastig. Maar het is zeker heel alarmerend. The Verge meldt dat sommige gebruikers deelden dat hun telefoons rare knarsende geluiden maakten tijdens het gebruik van hun camera’s.

De ruis, die rechtstreeks uit de lens komt, lijkt misschien onschuldig. Het klinkt echter behoorlijk verontrustend omdat het voelt alsof er iets breekt in de binnenkant van de iPhone.

iPhone 14 Pro Camera Bug tijdens het gebruik van Instagram, TikTok, Snapchat

Volgens een recent rapport van 9to5 Mac worden het verontrustende geluid en de cameratrillingen geactiveerd wanneer iPhone 14 Pro-gebruikers video’s en foto’s beginnen te maken in apps van derden. Het omvat sociale mediaplatforms met miljoenen gebruikers, zoals TikTok, Snapchat en Instagram.

9to5 Mac merkt op dat een Reddit-gebruiker die een iPhone 14 Pro bezit, deelt dat de camera van het vlaggenschip van Apple “oncontroleerbaar schudt” bij gebruik van Instagram of Snapchat.

Apple iPhone 14

(Foto: Justin Sullivan/Getty Images)
CUPERTINO, CALIFORNI – SEPTEMBER 07: Deelnemers onderzoeken een gloednieuwe iPhone 14 Pro tijdens een speciaal Apple-evenement op 7 september 2022 in Cupertino, Californië. Apple-CEO Tim Cook onthulde de nieuwe iPhone 14 en nieuwe versies van de Apple Watch, waaronder de Apple Watch SE, een goedkope versie van het populaire uurwerk dat begint bij $ 249.

De gebruiker merkt verder op dat het probleem nergens te vinden is tijdens het gebruik van de camera-app van het high-end toestel.

Het nieuwsuitzending voegt eraan toe dat een andere gebruiker deelt dat bij een poging om Snapchat te openen, “de camera veel trilde en een behoorlijk vreemd mechanisch geluid maakte.”

Elders deelde een YouTuber van allerlei Apple-technologie, Luke Miani, zijn ervaring ook op Twitter.

De Apple YouTuber ging verder met het plaatsen van een video, die je hieronder kunt zien, waarin hij het cameratrillingsprobleem van zijn iPhone 14 Pro Max laat zien terwijl hij een foto maakt op Snapchat.

Lees ook: Apple’s iOS 16.0.1 voor iPhone 14 wordt uitgerold – welke bugs zijn verholpen?

Is er een oplossing?

Op het moment van schrijven hebben noch Apple, noch apps van derden het probleem publiekelijk aangepakt,

The Verge merkt echter in zijn rapport op dat het erop lijkt dat de apps in kwestie, TikTok, Instagram en Snapchat, een nieuwe update moeten uitbrengen speciaal voor iPhone 14 Pro-modellen.
Gerelateerd artikel: Zeven aangeklaagd voor $ 28 miljoen iPhone-frauderegeling, politie meldt reeks van iPhone-diefstal vorige week

Dit artikel is eigendom van Tech Times

Geschreven door Teejay Boris

ⓒ 2022 TECHTIMES.com Alle rechten voorbehouden. Niet reproduceren zonder toestemming.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in