Gebruikers uiten frustratie omdat hun video’s in 2022 worden beoordeeld

0
15


TikTok-gebruikers hebben hun frustratie geuit, aangezien velen een bericht hebben ontvangen waarin staat dat hun TikTok-video in 2022 wordt beoordeeld en verwerkt. Het is heel goed mogelijk dat het een storing is. Desalniettemin zijn mensen niet blij dat het platform niet beschikbaar is.

Het sociale-mediaplatform wordt veel gebruikt door mensen en met meerdere gebruikers die toegang hebben tot het platform, kan een storing of een dergelijk probleem erg frustrerend zijn.

Het is dan ook geen verrassing dat mensen het antwoord op verschillende platforms hebben geprobeerd te vinden.

Foto door Phil Barker/Future Publishing via Getty Images

TikTok is offline terwijl video’s worden beoordeeld

Op 18 oktober 2022 gingen verschillende TikTok-gebruikers naar Twitter om hun frustratie te uiten nadat ze erachter kwamen dat hun video’s werden beoordeeld. Tegelijkertijd merkten anderen op dat ze een melding kregen dat hun inhoud werd verwerkt, wat betekende dat het niet onmiddellijk kon worden gepost.

Op dit moment heeft TikTok geen verklaring vrijgegeven over waarom dit zou kunnen gebeuren, maar mensen reageerden snel.

Dit is niet de eerste keer dat dit is gebeurd. Eerder meldden gebruikers dat ze in augustus 2022 hetzelfde probleem hadden. Het probleem werd echter automatisch opgelost.

Gebruikers uiten frustratie

Mensen uiten hun frustratie en verwarring over de verwerking van hun inhoud. Velen gingen zelfs naar Twitter om wat antwoorden te krijgen.

Een gebruiker schreef: “Heeft iemand anders vandaag problemen met TikTok? Ik heb op drie HEEL verschillende accounts gepost (twee merken, één persoonlijk) en alle video’s worden al zo’n 2 uur beoordeeld…”

Een ander voegde toe: “tiktok is down, probeerde een video te plaatsen waar ik echt trots op was en het werd een uur lang beoordeeld. nu wordt de kwaliteit van de repost prullenbak.”

“Hoe krijg je TikToks die ze hebben gepost UIT de fase “onder beoordeling”?! Ik heb er twee HOURS vast gehad,’ weergalmde een ander soortgelijke gedachten.

“Tiktok is weer down smhm”, voegde een ander eraan toe.

Foto door LOIC VENANCE/AFP via Getty Images

Waarom plaatst TikTok video’s onder review?

Hoewel dit op dit moment een storing lijkt te zijn, zijn er een aantal redenen waarom TikTok video’s beoordeelt.

TikTok heeft de neiging om inhoud rond pesten, geweld, bloed en anderen te markeren. Dit is om ervoor te zorgen dat alleen leeftijdsgeschikte inhoud en video’s die niemand schaden, op het platform komen.

In ander nieuws, 50 Cent veegt Kanye West weg met een ironische meme

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in