Gamelancer’s eigen en geëxploiteerde netwerk van TikTok-, Instagram- en Snapchat-kanalen overtreft 33 miljoen volgers

0
15


TORONTO, 31 oktober 2022 /CNW/ – Gamelancer Media Corp. (CSE: GMNG) (OTCQB: GAMGF) (FRA: 64Q) (“Gamelancer” of de “Bedrijf”) een media- en entertainmentbedrijf dat korte video-inhoud voor merken produceert, met uitzendingen op de eigen TikTok-, Instagram- en Snapchat-kanalen, is verheugd aan te kondigen dat zijn netwerk de 33.000.000 volgers heeft overschreden. Met 28,3 miljoen volgers op TikTok heeft de Gamelancer-community gemiddeld 2,69 miljard dagelijkse kijkminuten op de app.

Gamelancer Media Corp-logo (CNW Group/Gamelancer Media Corp.)

Gamelancer Media Corp-logo (CNW Group/Gamelancer Media Corp.)

Gamelancer heeft deze mijlpaal bereikt minder dan drie maanden na de aankondiging dat het netwerk 30.000.000 volgers had bereikt volgens zijn 10 augustus 2022 persbericht. Met een netwerk dat elke maand met meer dan 1.000.000 nieuwe mensen groeit, is Gamelancer momenteel de grootste gaming- en videogamecommunity op TikTok en een van de grootste TikTok-community’s in de meeste categorieën.

“Sinds 2019 heeft ons team zich gericht op het bouwen van de grootste community op TikTok, met meer dan 28.340.000 van ons netwerk momenteel op ’s werelds snelst groeiende sociale platform – (https://www.businessofapps.com/data/most-popular-apps/). Als de meest gedownloade app ter wereld sinds maart 2021heeft TikTok strategisch een video-ervaring samengesteld die een gebruikersomgeving creëert waar mensen gemiddeld 95 minuten per dag op het platform doorbrengen – (https://www.businessofapps.com/data/most-popular-apps/); (https://wallaroomedia.com/blog/social-media/tiktok-statistics/). Gamelancer heeft een toegewijd publiek dat veel tijd besteedt aan het bekijken van de meer dan 100 video’s die we dagelijks produceren en uitzenden via onze 27 kanalen. Veel grote merken beginnen een aanzienlijk mediabudget toe te wijzen aan op maat gemaakte merkinhoud-series op TikTok. Gamelancer zal merken en bureaus blijven helpen bij het creëren van een authentieke verbinding met hun doelgroepen op TikTok.” – Jon DwyerVoorzitter & CEO, Gamelancer Media Corp.

TikTok’s demografische gegevens laten een diepe verankering zien in Noord-Amerika, Europa, Azië en Australazië. 57% van de TikTok-gebruikers wereldwijd identificeert zich als vrouw, 43% identificeert zich als man, waarbij de VS een meer dan gemiddelde vrouwelijke betrokkenheid vertonen, waarbij 62,1% zich identificeert als vrouw. (https://www.businessofapps.com/data/most-popular-apps/).

Het TikTok-gebruik is sterk geconsolideerd in de demografie van GenZ en Millennial, met 43,7% van de gebruikers in de leeftijd van 18-24, 31,9% tussen 25-34 en 13% in de leeftijd van 35-44. Het multi-channel netwerk van Gamelancer, dat wereldwijd het grootste gamingnetwerk op TikTok is, volgt vergelijkbare trends en heeft een gemiddelde gebruikersgroei van meer dan 40.000 nieuwe mensen per dag.

Over Gamelancer Media

Gamelancer Media Corp., overgenomen door Wondr Gaming, is een media- en entertainmentbedrijf dat korte video-inhoud produceert voor merken, met uitzendingen op de eigen TikTok-, Instagram- en Snapchat-kanalen. Gamelancer werkt met merken als onder meer Samsung, Belkin, RBC, Celsius, ABC en ESPN+. Het bedrijf produceert en distribueert inhoud via zijn 27 eigen en beheerde kanalen naar meer dan 33.000.000 volgers en abonnees, en genereert maandelijks meer dan 1,8 miljard videoweergaven. Een meerderheid van het publiek van de Gamelancer bevindt zich in de Verenigde Staten van Amerika, Canadahet VK, en Australië.

Met geavanceerde analyse van gebruikersgegevens biedt Gamelancer zijn publiek inhoud die relevant is voor de respectievelijke GenZ- en Millennial-gemeenschappen. Gamelancer bezit de grootste game-media-inventaris op TikTok. Gamelancer genereert ook inkomsten via zijn Snapchat Discover-kanalen in samenwerking met Snapchat.

Gamelancer is voor 53% eigendom van insiders.

Bezoek ons ​​op Gamelancer.com en meld je aan voor onze lijst met e-mailabonnees om persberichten en nieuwsbrieven rechtstreeks in je inbox te ontvangen.

Noch de Canadian Securities Exchange, noch haar markttoezichthouder (zoals die term is gedefinieerd in het beleid van de Canadian Securities Exchange) aanvaardt verantwoordelijkheid voor de geschiktheid of nauwkeurigheid van dit persbericht.

Toekomstgerichte informatie

Dit persbericht bevat forwardop zoek naar verklaringen en vooruitop zoek naar informatie in de zin van de toepasselijke effectenwetgeving. Deze verklaringen hebben betrekking op toekomstige gebeurtenissen of toekomstige prestaties. Alle verklaringen anders dan verklaringen van historische feiten mogen doorgestuurd wordenop zoek naar verklaringen of informatie. Meer in het bijzonder en zonder beperking bevat dit persbericht forwardop zoek naar verklaringen en informatie met betrekking tot de toekomstige activiteiten van het bedrijf, het potentieel van de producten en diensten van het bedrijf, verdere zaken van de klanten van het bedrijf, de vooruitzichten voor de sector en potentiële en andere zaken. de voorwaartseogenschijnlijke verklaringen en informatie zijn gebaseerd op bepaalde belangrijke verwachtingen en veronderstellingen van het management van het bedrijf. Hoewel het management van het bedrijf van mening is dat de verwachtingen en veronderstellingen waarop dergelijke toekomstgerichte verklaringen en informatie zijn gebaseerd redelijk zijn, mag er niet overmatig worden vertrouwd op de toekomstgerichte verklaringen en informatie.ogenschijnlijke verklaringen en informatie, aangezien er geen garantie kan worden gegeven dat ze juist zullen blijken te zijn.

Toekomstgerichte verklaringen en informatie worden verstrekt met het doel informatie te verstrekken over de huidige verwachtingen en plannen van het management van het bedrijf met betrekking tot de toekomst. Lezers worden gewaarschuwd dat het vertrouwen op dergelijke verklaringen en informatie mogelijk niet geschikt is voor andere doeleinden, zoals het nemen van investeringsbeslissingen. Sinds vooruitogenschijnlijke verklaringen en informatie hebben betrekking op toekomstige gebeurtenissen en omstandigheden, door hun aard brengen ze inherente risico’s en onzekerheden met zich mee. De werkelijke resultaten kunnen aanzienlijk verschillen van de huidige verwachte resultaten vanwege een aantal factoren en risico’s. Dienovereenkomstig moeten lezers niet overmatig vertrouwen op de forwardop zoek naar verklaringen en informatie in dit persbericht. Lezers worden gewaarschuwd dat de voorgaande lijst van factoren niet uitputtend is. De toekomstgerichte verklaringen en informatie in dit persbericht zijn gedaan vanaf de datum hiervan en er wordt geen toezegging gedaan om toekomstgerichte verklaringen of informatie publiekelijk bij te werken of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins, tenzij dit wordt vereist door de toepasselijke effectenwetgeving. De toekomstgerichte verklaringen of informatie in dit persbericht worden uitdrukkelijk gekwalificeerd door deze waarschuwende verklaring.

besluit

besluit

Bekijk originele inhoud om multimedia te downloaden: https://www.prnewswire.com/news-releases/gamelancers-owned–operated-network-of-tiktok-instagram–snapchat-channels-surpasses-33-million-followers-301663073 .html

BRON Gamelancer Media Corp.

besluit

besluit

Bekijk originele inhoud om multimedia te downloaden: http://www.newswire.ca/en/releases/archive/October2022/31/c4361.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in