Gabbie Hanna TikTok-video’s leiden tot LAPD-bezoek bij haar thuis

0
104


BIJGEWERKT: Gabbie Hanna werd woensdag bezocht door politieagenten in haar huis in LA, nadat de ster van de sociale media ernstige bezorgdheid had geuit onder haar volgers met een reeks van ongeveer 100 bizarre TikTok-video’s die ze gedurende een periode van 24 uur plaatste.

Te midden van haar stortvloed aan recente TikToks zei Hanna dat de politie haar had gecontroleerd en haar een ‘wellness-kaart’ had achtergelaten. De LAPD, na meerdere telefoontjes te hebben ontvangen waarin de politie werd aangespoord om Hanna te controleren, schakelde een psychologisch evaluatieteam in, dat na overleg met haar vaststelde dat “ze geen bedreiging vormde voor zichzelf of iemand anders” en haar toestond in haar huis te blijven , meldt TMZ.

Op donderdag om 9.35 uur PT plaatste Hanna zelf een nieuwe TikTok-video in een bubbelbad, haar eerste upload in bijna 24 uur. In tekst over de video beweerde ze dat ze “geboeid en vastgehouden was door 5 agenten die via de achterdeur mijn huis binnendrongen omdat ik mijn vrijheid van meningsuiting en religie uitoefende. Toen stuurden ze 2 psychiaters die me bijna naar een ziekenhuis sleepten, maar gelukkig ben ik slim, goed opgeleid, aardig en dapper.”

In het bijschrift van de video, met de soundtrack van Nicki Minaj’s “Super Freaky Girl”, schreef Hanna: “God, ik was de hele tijd behoorlijk nerveus. Alleen omdat ik geloof heb, wil nog niet zeggen dat de onbekende geen Scawey is. Oh goddank, WIJ LEVEN! Waren veilig!”

Voorafgaand aan de check-in van de LAPD hebben Hanna’s meest recente TikTok-video’s haar laten zien in verschillende staten van huilen, schreeuwen en lachen, praten over een reeks onderwerpen, waaronder religie en dood, en zichzelf de slimste persoon op aarde noemen. Verschillende video’s toonden een bericht dat met lippenstift op haar badkamerspiegel was gekrabbeld. Hanna heeft eerder gezegd dat ze de diagnose bipolaire stoornis had.

“De hemel is op aarde, geloof of niet, maar als je dat doet, zou je echt dom zijn om het niet iedereen die je kent in vreugde te vertellen. Jezus is letterlijk hier. Of niet. Jij kiest, denk ik”, schreef ze in het bijschrift bij een video.

Hanna plaatste ook TikTok-clips waarin werd beweerd dat iemand in haar huis had ingebroken. Dat kwam een ​​paar uur nadat ze video’s had gepost met een vreemdeling die bij haar thuis was komen opdagen, “Nicolas”, die haar vertelde dat hij verdwaald was en “vroeg om de badkamer te gebruiken”; Hanna zei dat een vriend haar had ge-sms’t en haar had verzocht de man uit haar huis te halen. In de tekst-overlay op de eerste TikTok-video die ze donderdag plaatste, schreef Hanna: “Als hij me zou aanvallen, dankjewel, mijn God, dat je me de eer hebt gegeven om die kogel te vangen. Mijn GELOOF in U, mijn Heer, is de reden waarom ik altijd vriendelijkheid zal tonen aan een vreemde.” Ze zei ook dat de man “gelukkig” vingerafdrukken had achtergelaten, evenals “zijn gezicht” en zijn naam.

Hanna heeft 7,5 miljoen volgers op haar TikTok-account, waar ze ‘Trauma Queen’ heet.

In juli 2021 onthulde Hanna dat de politie bij haar thuis was gekomen voor een “wellness check”, nadat ze een video van zichzelf in een badkuip had geplaatst waarin stond dat ze “volledig offline” zou gaan. In een inmiddels verwijderde tweet schreef ze: “De politie kwam net voor een gezondheidscheck en ik deed de deur stoned op, bedekt met verf en droeg alleen mijn ondergoed en een ‘zorg ervoor dat je vrienden in orde zijn’-t-shirt. ik kan niet geloven dat ze me niet hebben meegenomen.”

Hanna’s vertegenwoordigers reageerden niet op: Verscheidenheid’s verzoek om commentaar. Aan de kant van het bureau wordt ze vertegenwoordigd door CAA. TikTok PR-vertegenwoordigers reageerden ook niet op een vraag.

Hierboven afgebeeld: Gabbie Hanna bij de Streamy Awards 2018LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in