Gabbie Hanna heeft haar TikTok-video’s uitgelegd, met vermelding van een ‘manische’ aflevering

0
164


‘Het is geen geheim dat ik bipolair ben, maar ik heb nog nooit een manische toestand meegemaakt’

Gabbie Hanna heeft haar TikTok-video’s toegesproken, die fans bezorgd maakten nadat ze vorige week in enkele dagen honderden TikToks had gepost.

In één video liet Gabbie een vreemdeling haar huis binnen nadat hij had gevraagd om haar eigendom te betreden door haar te vragen haar toilet te gebruiken. Gabbie maakte negen video’s met de man, alleen bekend als Nicholas, voordat ze hem abrupt uit haar huis leek te schoppen.

Gabbie heeft nu haar video’s van vorige week toegesproken in een 18-delige videoserie die ook op haar TikTok is gedeeld, met de ondertitel “Over vorige week”, waar ze zei dat ze een “manische” aflevering meemaakte.

In de eerste video zei ze: “Het is geen geheim dat ik bipolair ben, maar ik heb nog nooit een manische toestand meegemaakt. Dat was iets geheel nieuws voor mij dat ik in realtime met jullie allemaal meemaakte.”

In een later deel van de videoserie vertelde Gabbie dat ze ook marihuana had gerookt. “Een belangrijk onderdeel van dit verhaal dat ik moet erkennen, is dat ik verdomd high was. Ik ben een volwassene, ik ben in Californië, het is legaal”, zei ze.

Ze richtte zich rechtstreeks tot de vreemdeling die ze haar huis binnenliet en zei: “Waar ik voelde dat de shit echt intens begon te worden, was toen die man aan mijn deur kwam. Ik weet dat veel mensen dachten ‘waarom zou je verdomme een vreemdeling in je huis laten?’ maar ik probeer vriendelijk te zijn waar ik kan.”

Ze zei dat het 9.30 uur ’s ochtends was en ze was ook aan de telefoon met een vriend, dat ze zich niet onveilig voelde door de man in haar huis te hebben.

Gabbie legde uit dat ze video’s van de man maakte, waarin hij zijn volledige naam uitspreekt en zijn volledige gezicht te zien is, en deze op haar TikTok-account deelde, zodat ze zijn identiteit had gedocumenteerd als er iets zou gebeuren.

Gabbie zei dat de man oorspronkelijk haar huis binnenkwam om naar het toilet te gaan, maar toen vroeg of hij mocht blijven en “rondhangen” voordat Gabbie hem vroeg om te vertrekken.

Gabbie deelde ook mee dat de politie haar meerdere welzijnscontroles heeft uitgevoerd gedurende de tijd dat ze honderden video’s plaatste, die ze ‘aardig en behulpzaam’ noemde.

Gerelateerde artikelen aanbevolen door deze auteur:

• Gabbie Hanna liet een vreemde in haar huis terwijl ze honderden TikToks . postte

• Mensen maken zich zorgen nadat Gabbie Hanna in minder dan 24 uur meer dan 140 TikToks heeft gepost

• PSA: je kunt nu privé tweeten naar alleen je vrienden, hier is alles wat je moet wetenLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in