Gabbie Hanna-fans maakten zich zorgen nadat TikTok-ster 100 video’s in 1 dag had gepost

0
100


Fans van sociale-mediaster Gabbie Hanna maken zich zorgen over de mentale gezondheid van de influencer nadat ze op één dag 100 video’s op haar TikTok-account plaatste.

Niet alleen stoorde het buitensporige aantal clips de fans, maar sommige bevatten een rood bericht dat op haar spiegel was gekrabbeld in wat leek op lippenstift.

Veel van de clips bleken ook over religie te gaan.

“Het probleem met manische episodes is dat je je geweldig voelt. Beter dan je ooit hebt gevoeld. Ze heeft een familielid, een vriend, nodig om haar nu te zien,” schreef een waarnemer, terwijl een ander eraan toevoegde: “Hé gabbie, ik denk dat het goed zou zijn om contact op te nemen met een geliefde!! Breng wat tijd door met iemand van wie je houdt!!”

Hanna onthulde eerder dat ze de diagnose bipolaire stoornis had, die volgens de Mayo Clinic extreme stemmingswisselingen veroorzaakt, waaronder emotionele hoogtepunten (manie of hypomanie) en dieptepunten (depressie).

Gabbie-Hannah-TikTok_92

Hanna raasde over verschillende onderwerpen, waaronder religie, in de gedeelde clips.

gabbiehanna/TikTok

Gabbie-Hannah-TikTok_91

Hanna raasde over verschillende onderwerpen, waaronder religie, in de gedeelde clips.

gabbiehanna/TikTok

Volgende

We horen de shortstop, die een contract van $341 miljoen heeft…

Anderen deelden ook hun bezorgdheid, waarbij een andere volger eraan toevoegde: “Iemand die dicht bij haar staat, moet een gezondheidscheck doen voordat ze iets doet dat ze niet terug kan nemen.”

Hanna bevestigde later dat de politie was aangekomen en liet haar een “wellness-kaart” achter voordat ze vertrok.

Gabbie-Hanna-TikTok_89 (1)

Een emotionele Hanna beweerde dat iemand in haar huis had ingebroken nadat ze een “vreemdeling” had binnengelaten.

gabbiehanna/TikTok

Gabbie-Hanna-TikTok_90 (1)

Een emotionele Hanna beweerde dat iemand in haar huis had ingebroken nadat ze een “vreemdeling” had binnengelaten.

gabbiehanna/TikTok

Volgende

We horen de shortstop, die een contract van $341 miljoen heeft…

Een van haar meest recente berichten is dat de ster om gebed vraagt ​​nadat ze beweerde dat iemand in haar huis had ingebroken. Drie uur eerder liet ze echter een ‘vreemde’ binnen, genaamd Nicolas, die beweerde dat hij ‘zich verloren voelde’ en ‘vroeg om de badkamer te gebruiken’.

“gab het is oké. ik denk dat het zo goed voor je zou zijn om in bed te gaan zitten en wat water te drinken en misschien kun je een vriend bellen nd [sic] chatten over hoe je [sic] feelin,” schreef nog een andere bezorgde volger, terwijl een andere fan eraan toevoegde: “Dit is allemaal zo triggerend, ik hoop dat iedereen die kijkt in orde is. Het is oké voor ons om onze telefoons ook neer te leggen.”

Een vertegenwoordiger van Hanna heeft ons verzoek om commentaar niet onmiddellijk beantwoord.

Kooien Hanna.
De artiest “Trauma Queen” heeft 7,4 miljoen volgers op TikTok.
Getty Images voor Streamy Awards

De 31-jarige internetpersoonlijkheid begon in 2013 met het online delen van video’s en vergaarde in de afgelopen negen jaar een enorme fanbase met miljoenen volgers op sociale-mediaplatforms.

Hanna bracht haar debuutsingle ‘Out Loud’ uit in 2017, hetzelfde jaar dat ze haar eerste dichtbundel ‘Adultolescence’ publiceerde.

Ze bracht haar tweede boek, Dandelion, uit in 2020. Beide boekdelen werden NYT-bestsellers.

Vorige maand bracht de artiest haar debuutalbum ‘Trauma Queen’ uit.

Als jij of iemand die je kent wordt getroffen door een van de problemen die in dit verhaal aan de orde komen, bel dan de National Suicide Prevention Lifeline op 800-273-TALK (8255) of sms Crisis Text Line op 741741.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in