Gabbie Hanna-fans ernstig bezorgd na verontrustende TikTok-berichten

0
200


TikTok-kijkers maken zich steeds meer zorgen omdat YouTuber en muziekartiest Gabbie Hanna in slechts één dag meer dan 100 emotionele video’s heeft gepost.

Gabbie Hanna vond oorspronkelijk bekendheid op nu al lang vervlogen Vine. Met 7,3 miljoen TikTok-volgers en 5,27 miljoen YouTube-abonnees op het moment van schrijven, is ze echter met succes overgestapt op de grootste platforms van internet.

Maar het is niet zonder problemen geweest. De ‘Out Loud’-zangeres staat regelmatig in het middelpunt van controverse, of het nu gaat om haar vurige vetes met talloze influencers of beschuldigingen van pesten.

Hoewel, Hanna’s recente TikTok-activiteit heeft geleid tot bezorgdheid onder haar fans. De 31-jarige plaatste een toestroom van video’s, waarvan er vele schreeuwden naar de camera of bizarre uitspraken deed over verschillende complexe onderwerpen.

Gabbie Hanna plaatst meer dan 100 TikTok-video’s in 24 uur

Het begon allemaal op 23 augustus toen Hanna haar emotionele reactie plaatste op de opmerking van een kijker die haar uitlachte omdat ze ‘de wereld wilde redden’.

Wat volgde was een golf van uploads waarin ze haar mening deelde over tal van diepgaande onderwerpen, waaronder religie, filosofie, ras en ‘hongerige baby’s’.

Hanna’s kijkers begonnen zich steeds meer zorgen te maken over haar welzijn en spamden haar video-opmerkingen met oproepen om iemand hulp te sturen naar de YouTuber.

Terwijl de video’s in hun drones werden geüpload, vreesden bezorgde kijkers dat ze persoonlijk weinig konden doen om haar te helpen. Zoals een fan beweerde: “Dit is zo moeilijk om naar te kijken en we moeten gewoon wachten tot ze gaat slapen of zoiets.”

Een bijzonder emotioneel geladen video, die 1,5 miljoen keer is bekeken, toonde hoe Hanna in haar spiegel filmde en haar gootsteen dichtsloeg en riep mensen op om “de f**k wakker te maken” en haar te helpen zodat ze “ons kan helpen”.

Twitter haalt uit naar Gabbie Hanna’s TikTok-video’s

Hoewel Hanna’s TikTok-activiteit een golf van goede wensen en bezorgdheid van fans opriep, veroorzaakten haar opmerkingen een verhitte discussie op Twitter.

Net zo één gebruiker beweerde: “Dus, Gabbie Hanna plaatste 100+ keer op TikTok in de afgelopen 24 uur, slaagde erin om vrijwel elke groep / gemeenschap te beledigen, danste off-beat en […] zegt dat ze God is die opstijgt omdat ze uit het Midden-Oosten komt, dat is Pittsburg?”

Toch beweerden haar fans dat Hanna een “manische episode” doormaakte en haalden ze uit naar critici die zogenaamd “grappen” over haar maakten.

Na een intense 24 uur geloven fans dat Hanna’s vlaag van TikTok-uploads eindelijk is gestopt. Haar laatste video, op het moment van schrijven, geeft aan dat ze de steun kreeg die ze nodig had nadat een buurvrouw om een ​​welzijnscontrole had gevraagd.

Hanna is voorlopig stil. Maar we zullen dit verhaal blijven ontwikkelen met eventuele verdere updates.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in