Frisco Public Library sluit zich aan bij TikTok Trend

0
36


“Hij is een 10, maar hij houdt zijn mentaal onstabiele vrouw opgesloten op zolder.” Klinkt dat bekend? Als je aan de bekende roman van Charlotte Brontë zou denken Jane Eyre, je hebt gelijk.

Een populaire TikTok-trend verliet de app en vond zijn weg naar de Frisco Public Library-website: de “Ze zijn een 10 maar …”-meme circuleert de laatste tijd op sociale media als een creatieve manier voor individuen om hun grootste dealbreakers en rode vlaggen te delen als het om relaties gaat. Maar de Frisco Public Library heeft een eigen draai gegeven aan de virale trend.

Van Trots en vooroordeel naar de Hongerspelen, heeft de Frisco Public Library een humoristische manier gecreëerd om een ​​jonger publiek in Collin County te bereiken en te betrekken, terwijl ze een sneak peak delen in de pagina’s van een boek. Een inside joke of plottwist kan door de trend worden weggegeven, maar je zult het moeten lezen om erachter te komen. “Hij is een 10, maar hij gooit verbrand brood naar je”, is voor sommigen duidelijk, maar zal anderen in verwarring brengen.

Frisco Public Library heeft nu veel andere spannende evenementen, zoals doe-het-zelf-projecten en Labor Day-plezier om de zomer mee af te sluiten. Nu de school weer van start gaat, biedt de bibliotheek ook live online docenten om studenten elke dag van 10.00 tot 21.00 uur te helpen met een verscheidenheid aan cursussen en onderwerpen met 24-uurs huiswerk en studiehulpmiddelen.

September is de maand voor het aanmelden van de bibliotheekkaart, dus zorg ervoor dat je langskomt bij de Frisco Public Library om oude en nieuwe boeken te bekijken die je interesse wekken. Wees eerlijk – als iemand zei: “Hij is een 10, maar als je hem knuffelt, verandert hij in een kat”, zou je waarschijnlijk willen weten wat er gebeurt. Ik weet dat ik dat zou doen.

Terwijl je wacht op de opening van de nieuwe Frisco Public Library, verwelkomt het oorspronkelijke gebouw nog steeds gasten die klaar staan ​​om memes te lezen en ervan te genieten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in