Frequent flyer deelt TikTok-tip voor het krijgen van de beste stoel in elk vliegtuig

0
132


Een TikTok-gebruiker kreeg lof voor het delen van een eenvoudige truc om de beste stoelen in een vliegtuig te vinden.

De TikToker, @maxmilespoints, is gespecialiseerd in het geven van reisadvies en besparingen en deelde een hack met andere gebruikers om hen te helpen de stoelkeuze te optimaliseren.

De clip, getiteld “nieuwe favoriete tool om vliegtuigstoelen te kiezen”, introduceert kijkers op de site Aerolopa.com. Het is een online tool met ultra-gedetailleerde kaarten van de meeste vliegtuigen die reizigers kunnen gebruiken.

Het biedt ook informatie die niet op de websites van veel luchtvaartmaatschappijen te vinden is.

De poster van de video, Max, legde uit: “De luchtvaartmaatschappij geeft je meestal niet genoeg informatie over je stoel.”

De stoelkaarten van Aerolopa tonen volledige weergaven van elk vliegtuig, gesorteerd op luchtvaartmaatschappij. Passagiers kunnen de kaarten gebruiken om precies te zien hoe dicht ze bij de vleugels, motor, uitgangsrijen en meer zullen zitten.

Daarnaast biedt de website exacte metingen voor hoeveel beenruimte elke rij heeft, plus een meting voor hoe ver elke stoel achterover kan leunen.

Max wees erop dat stoelplattegronden ook raamplaatsingen bevatten, die laten zien hoe goed elke stoel is uitgelijnd, omdat soms “stoelen bij het raam” niet zijn uitgelijnd om een ​​goed zicht te geven.

Een commentator bedankte @maxmilespoints voor het delen van de tips en zei: “Ik zat onlangs op een stoel bij het raam en er was geen raam.”

Een ander schreef: “Ik had dit nodig”, terwijl iemand anders zei: “Ik ging net naar binnen en controleerde al mijn businessclass-stoelen voor mijn volgende twee reizen. Zo behulpzaam!”

Het volgt op een andere TikTocker die eerder in de zomer viraal ging met een slimme hack om meer ruimte voor jezelf te krijgen in een vliegtuig.

Mike Davis plaatste in juli een video met het onderschrift: “Hoe je stoelen naast je open kunt houden op een vlucht”.

De heer Davis slaagde erin de lege stoel naast hem vrij te houden door elke instappende passagier in de ogen te staren en de aangrenzende stoel met zijn hand “verwelkomend” te kloppen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in