Fortnite voegt virale TikTok “Jiggle Jiggle”-dans toe als emote

0
86


De volgende Fortnite-crossover is onthuld, maar de laatste persoon die spelers zullen verwachten in de Battle Royale van Epic is de legendarische documentairemaker Louis Theroux.

Fortnite is geen onbekende in het binnenhalen van grote namen uit de populaire cultuur. Tot nu toe hebben spelers alles gezien, van Star Wars tot John Cena, hun weg naar het spel, en Epic vertoont geen tekenen van vertraging.

In Hoofdstuk 3 Seizoen nam de iconische anime Dragon Ball de kaart over, en er is zelfs sprake van een Lady Gaga-concert om het seizoen af ​​te ronden.

Met zoveel grote namen en eigendommen die op het Fortnite-eiland aankomen, hebben veel spelers hun eigen bucketlist van wie ze de volgende keer willen zien. Iemand die waarschijnlijk bovenaan bijna geen van die lijsten stond, is documentairemaker Louis Theroux.

Volgens Fortnite-leker ‘FortniteBR’ krijgt de omroep echter zijn eigen emote in de vorm van zijn zwaar memed “Jiggle Jiggle” -dans.

De video van de emote laat zien hoe het personage meedanst terwijl de hilarische rap van Theroux over de top speelt – in wat zeker een populaire aankoop zal zijn als het aankomt.

De rap ging viraal nadat Louis Theroux in een YouTube-show Chicken Shop Date verscheen om het nummer uit te voeren, dat hij had geschreven voor een aflevering van zijn eigen serie ‘Weird Weekends’.

Het optreden begon al snel te circuleren op TikTok, waar de dansmoves vandaan kwamen, en Theroux werkte zelfs samen met DJ-duo Duke & Jones om een ​​volledige versie van het nummer uit te brengen.

Epic heeft in het verleden bewezen dat ze de vinger aan de pols houden door een aantal emotes en skins toe te voegen die zijn geïnspireerd op populaire trends. Dit is slechts een verder bewijs dat schijnbaar niemand van tafel is als het gaat om een ​​Fortnite-uiterlijk.

Het is nog niet bekend wanneer de “Jiggle Jiggle”-emote zal arriveren, maar spelers kunnen verwachten dat deze de komende dagen in de Epic Store zal verschijnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in