Fortnite TikTok Creator legt epische Dragon Ball Z Troll uit

0
131


Een TikTok-video toont Goku in Fortnite die huilt nadat hij is getrold door een virale video.

Als je vorige week überhaupt online was en de Fortnite/drakenbal crossover-evenement, de kans is redelijk goed dat je iemand bent tegengekomen die het verloor bij een schijnbare zoomer die de iconische aanval van Goku verkeerd uitspreekt. “Dus we weten allemaal dat de Kameyamama overmeesterd is”, zei maker Dagwummy in zijn video van 18 augustus. Het verspreidde zich als een lopend vuurtje. Vrij snel had iedereen, van Ninja tot Goku’s echte stemacteur, gewogen. De meesten gingen toen snel verder. Als ze dat niet hadden gedaan, hadden ze geweten dat ze waren getrolld.

“Ik had gemerkt dat een stel andere Fortnite makers hadden de naam verkeerd uitgesproken”, Dagwummy vertelde mijn doos in een telefonisch interview. “En dus de avond voordat ik die video maakte, dacht ik gewoon, als iedereen het verkeerd zegt, zou het grappig zijn om daar iets aan toe te voegen, omdat ik wist dat sommige mensen het aas zouden pakken en daar zou wat grappige opmerkingen zijn.” Hij had gelijk.

De video heeft uiteindelijk die goede plek voor het maken van sociale media genageld mensen boos over iemand die op een extreem specifieke en nerdy manier ongelijk heeft. Dagwummy bekende ook dat hij nog nooit een van de originele anime had gezien.

Hij zei dat hij met een woordspeling “Yo Mama” ging omdat hij die in het verleden af ​​en toe had gebruikt, en ondanks het opnemen van verschillende takes met verschillende manieren om de zin verkeerd uit te spreken, bleef hij bij die versie. Het kostte hem blijkbaar 20-30 minuten om de perfect droge en rechte intonatie vast te leggen.

Het feit dat de woordspeling zo oubollig was en geen zin had, maakte het in ieder geval veel geloofwaardiger als een echte fout. Iedereen die zijn kanaal kent, zou hem de vorige dag Kamehameha correct hebben horen uitspreken, maar in de contextvernietigende wereld van internet werd het een perfect lokaas. Vooral omdat er al een culturele subtekst is die jonge mensen spelen Fortnite hebben geen idee waar de crossover-personages met merknaam die ze spelen, oorspronkelijk vandaan kwamen.

Dagwummy, die 630K abonnees heeft op YouTube en bijna een miljoen volgers op Tiktok, maakt al jaren video’s, met de nadruk op informatieve korte filmpjes die mensen laten weten wat er gaande is in Fortnite. Volgens hem begon de video op YouTube-shorts en TikTok op te blazen voordat hij een heel nieuw publiek op Twitter bereikte. “Ik huil waarom hij zo kamehameha zegt”, schreef het anime-account JohnnySpitten later die dag in een tweet die meer dan honderdduizend likes oogstte.

Terwijl sommige drakenbal fans raasden in TikTok-duetten, anderen probeerden gewoon hun eigen dunks toe te voegen. “De cum hey ha mama”, schreef Ninja. “Smh,” antwoordde KSI. Zelfs de Engelse dubstem van Goku, Sean Schemmel, reageerde door te tweeten: “The ‘Kamiamama’ is Kami’s mama?”

Op 20 augustus bracht Dagwummy nog een video uit waarin hij uitlegt hoe hij met succes miljoenen mensen had getrolld. Die video kreeg uiteindelijk nog meer views dan het origineel. Hij hield ook vol en noemde Goku “Gaku” helemaal aan het einde van de video. “Ik huil om wat Aizen-niveau-dingen hier, mf speelde tf outta me 😭😭,” reageerde het JohnnySpitten-account.

Anderen in Dagwummy’s opmerkingen beweren niet overtuigd te zijn. Van zijn kant zegt hij dat hij nooit had verwacht dat het in de eerste plaats zoveel aandacht zou krijgen. Het was niet echt, weet je, bedoeld als een verlovingsforum,’ zei hij. Dat weerhield hem er natuurlijk niet van om weer mensen te trollen met nog een verkeerde uitspraak eerder deze week.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in